Oppimisympäristöt

Kehitämme oppimisympäristöjä kiinteässä yhteistyössä yritysten kanssa. Näin voimme taata tuoreimmalla osaamisella varustetut työntekijät työpaikoille. 

Sähkökenttä

TAKKin sähkökenttä tarjoaa monipuoliset käytännön harjoitusolosuhteet sähköverkkoasennuksiin. Kenttä on sekä yritysten että muiden oppilaitosten käytettävissä. Yritykset täsmäkouluttavat kentällä työntekijöitään, ja se tarjoaa hyvät puitteet myös alan tapahtumien järjestämiseen. 

Yritysten lisäksi kenttää käyttävät aktiivisesti myös muut oppilaitokset. Oppilaitoksille toteutetaan mm. erimittaisia käytännön jaksoja sähköverkkopuolen sisältöihin. Sähkökentältä löytyy myös tietoliikennealaan liittyvä mikrokanavatekniikan harjoitusalue.

TAKKin Sähkökenttä 360 asteen virtuaaliesittelyssä. Pyörittele näkymää ja klikkaile hotspotteja.

Hydrauliikkalaboratorio

TAKKin hydrauliikkakoulutuksissa keskitytään vahvasti mobilehydrauliikkaan. TAKKin hydrauliikkahalli tarjoaa yrityksille koulutus-, tutkimus- ja testauskäyttöön tämän hetken yleisimmät mobilehydrauliikan järjestelmät. Hallissa on käytössä useiden eri valmistajien hydraulisia laitteistoja, joten siellä päästään täsmäkouluttamaan merkkikohtaisesti.

Labrassa on mm.

  • Valtran T5-sarjan traktori, jossa on panostettu anturointiin ja mittaamiseen tarjoten laaja-alaisen innovaatioalustan erilaisiin kehitystarpeisiin
  • mobilehydrauliset konejärjestelmät Parkerilta, Bosch Rexrothilta ja Danfossilta.

Halli tarjoaa ainutlaatuiset puitteet myös hydrauliikka-alan yrityskoulutuksiin. Painopistealueet ovat metsä-, maanrakennus- ja työhydrauliikassa sekä sähkön teorioissa, toimintaperiaatteissa, vianetsinnässä ja kunnossapitomenetelmissä, mutta koulutukset räätälöidään aina yrityskohtaisesti.