Ravintolayrittäjäksi yrittäjyyskurssilta: "Tällä hetkellä tehdään vaan sitä työtä mitä mä osaan"

Katri Lehtimäki halusi oman ravintolan ja suunnitteli yrittäjyyttä ensimmäisestä alan työpäivästään lähtien. Lopulta aika tuntui sopivalta, mutta ravintola-alan osaamisen lisäksi tarvittiin vielä aimo annos tietotaitoa yrittämisestä. Sen Katri haki TAKKin yrittäjyyskurssilta.

Kurssilla hän oppi priorisoimaan asioita: tietämään mitä pitää hoitaa ja mitä sudenkuoppia on varottava.

Liiketoimintasuunnitelman laatiminen oli Katrille haastavaa. Se kuitenkin onnistui asiantuntevien kouluttajien avulla. Myös rahoituksen järjestämisessä oli haasteensa, mutta hyvän liiketoimintasuunnitelman ansiosta sekin järjestyi.

Vuoden verran Karkun Baaria pyöritettyään Katri kertoo tilanteen olevan huomattavasti helpompi kuin yrittäjyyden alkuvaiheessa. Kaikki yritystoimintaan liittyvät asiat, joista hän ei omien sanojensa mukaan ymmärtänyt mitään aiemmin, on hoidettu kurssilta saaduilla opeilla.

- Tällä hetkellä tehdään vaan sitä työtä, mitä mä osaan ja kaikki asiat pyörii.

- Yrittäjyyskurssia voin suositella kaikille, jotka on nimenomaan ensimmäistä kertaa lähdössä yrittäjäksi. Siitä on tosi paljon hyötyä ja se aika kannattaa kyllä käyttää.

- Ei pidä antaa periksi asioissa vaikka ne tuntuukin vaikeilta. Niihin saa apua sen kurssin kautta ja niiltä ihmisiltä, jotka tietää niistä asioista.

Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!