Mittausklinikka

TAKKin lähihoitajaopiskelijat järjestivät mittausklinikan Ratinassa

Lähihoitajien työhön kuuluu asiakkaiden kanssa toimimista ja erilaisia mittauksia. Nämäkin taidot opitaan parhaiten aidossa tilanteessa tekemällä, joten TAKKin lähihoitajaopiskelijat järjestivät itselleen treenitilaisuuden Ratinan kauppakeskuksessa.

Mittausklinikalla tarjottiin tamperelaisille ja muillekin paikalle osuneille verenpaineen, verensokerin ja käden puristusvoiman mittauksia. Lisäksi halukkaat saivat täyttää tyypin kaksi diabetekseen sairastumisen riskitestin. Opiskelijat pääsivät harjoittelemaan paljon ja asiakkaat ilmaisiin testeihin. Win-win!

Opiskelijat pitivät mittauspäivää hyvänä järjestelynä. Asiakkaiden kohtaaminen jännitti alussa, mutta jännitys laantui nopeasti, ja sen jälkeen mittauksien tekeminen oikeille asiakkaille oli palkitsevaa. Ratinaa pidettiin hyvänä paikkana omien taitojen testaamiseen ja asiakaspalvelun ja vuorovaikutuksen harjoitteluun.

Opiskelijat olivat tyytyväisiä päästessään ”kenttähommiin” ja hyvä meininki näkyi myös asiakaspalautteessa: palvelua ja opiskelijoiden ystävällisyyttä ja ammatillisuutta kiiteltiin.

Mittausklinikka on toteutettu useampanakin vuonna TAKKin tiloissa. Suuremman asiakasmäärän toivossa tilaisuus päätettiin järjestää tällä kertaa kauppakeskuksessa. Taktiikka toimi ja päivän aikana opiskelijat yhyttivät satakunta asiakasta.


Lue lisää sosiaali- ja terveysalasta