Autonasentaja nostimella nostetun henkilöauton alla

Autoala

Tarjoamme monipuolista ajoneuvotekniikan jatko- ja täydennyskoulutusta henkilöautoasentajille, -mekaanikoille ja työjohdolle. Raskaskalustoasennuksessa olemme Suomen johtavia kouluttajia tutkinnoissa ja täydennyskoulutuksessa.

Musta henkilölöauto autokorjaamolla

Ajoneuvotekniikan osaajaksi

Autojen tekniikka kehittyy koko ajan ja osaamisen on pysyttävä mukana. Meillä voit täydentää henkilöautoalan osaamistasi ammatti- tai erikoisammattitutkinto-opinnoilla, joustavasti työn ohessa - oppisopimuksella. Raskaskalustoasennuksessa on tarjolla kaikki tutkintotasot perustutkinnosta erikoisammattitutkintoon.

Järjestämme myös monenlaista lisä- ja täydennyskoulutusta, mm. autojen ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmistä, jarrujärjestelmistä sekä huoltotekniikasta. Ajoneuvotekniikan lyhytkoulutukset on suunnattu auto- ja raskaskalustoalalla työskenteleville, jotka haluavat vahvistaa alan erityisosaamistaan. Koulutusten pääpaino on sähköisten järjestelmien vianhaussa.

Monipuolinen koulutustarjonta ja alan laajin yhteistyöverkosto takaavat kunnon edellytykset ammattitaidon kehittämiseen. Koulutuksia järjestetään joustavasti myös yrityksille: sisältöjä voidaan räätälöidä ja koota yrityksen tarpeisiin sopivia koulutuspaketteja. 

Hakkarainen Tomi
koulutuspäällikkö/kouluttaja
Puh. +358447906256
tomi.hakkarainen@takk.fi

Lähetä viesti
Pisto Teemu
kouluttaja/koulutussuunnittelija
Puh. +358447906243
teemu.pisto@takk.fi

Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!