Hae työntekijää

TAKKista valmistuu ympäri vuoden eri alojen ammattilaisia, jotka etsivät työpaikkaa. Opintojen aikana puolestaan tarvitaan työssäoppimispaikkoja, joissa opiskelijat voivat suorittaa käytännön harjoittelujaksoja ja näyttöjä. Työssäoppimisjakso on työnantajalle hyvä tilaisuus löytää uusi työntekijä. 

Lomakkeella voit ilmoittaa työpaikasta tai työssäoppimispaikasta. Lomake lähtee TAKKin yrityspalveluihin. Yrityspalvelut välittää paikat tiedoksi sopiville ammattialoille ja opiskelijoille. Paikat julkaistaan TAKKin opiskelijoille sähköisissä kanavissa (Moodle, Office 365).

Tehtävän tiedot kannattaa täyttää mahdollisimman tarkasti, jotta saatte osuvia hakijoita. Oletusarvioisesti työpaikka ajastetaan näkymään 2 kuukautta ja työssäoppimispaikka 6 kuukautta. Jos ilmoituksen tiedoissa on annettu hakuajan päättymispäivä tai työn alkamispäivä, ajastetaan ilmoitus näkymään opiskelijoille siihen asti.

Ilmoita työ- tai työssäoppimispaikasta

Kerro työtehtävästä ja -paikasta

Uutiskirjeellä tieto työnhakijoista

Tiedotamme TAKKin uutiskirjeellä työ- ja työssäoppimispaikkoja hakevista ryhmistä muutaman kerran vuodessa. Tilaa uutiskirje ja valitse Yritykseni on kiinnostunut tarjoamaan työssäoppimispaikkoja.

Tuomi Olli-Pekka
yrityspalvelujohtaja
Puh. +358447906230
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Rintala Kimmo
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358447906240
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Hyvönen Rosa
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358447906428
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Kauranen Kati
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358447906379
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!