TAKKin palvelut yrityksille

Tukeeko henkilöstön osaaminen liiketoiminnan tavoitteita? Onnistuvatko johtaminen ja esihenkilötyö? Tunnetaanko teillä työn imua? Onko tiedossa muutoksia, joissa tarvitaan uudenlaista osaamista tai onko tarvetta rekrytoida henkilöstöä?

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille liiketoiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämispalvelut mittatilaustyönä. Kartoitamme yhteistyössä tarpeet ja muotoilemme teille sopivan palvelukokonaisuuden. Valttejamme ovat joustavuus sekä yritys- ja yksilökohtaiset räätälöinnit. Koko TAKKin monipuolinen osaaminen on käytössänne.

Autamme rahoitusratkaisujen selvittämisessä, kartoitamme henkilöstön osaamisen ja koulutustarpeen sekä laadimme koulutussuunnitelman.

Olemme tukena

  • henkilöstön osaamiseen kehittämisessä
  • rekrytoinneissa
  • muutostilanteissa.

Tarjoamme myynti-, asiakaspalvelu- ja palvelumuotoilukoulutukset. Henkilöstölle on tarjolla tutkintokoulutuksia ja täydennyskoulutusta sekä erilaisia työssä tarvittavia pätevyyksiä ja sertifikaatteja. Esihenkilöille ja johdolle löytyy kattava valikoima sekä tutkintoon johtavia esihenkilö- ja johtamiskoulutuksia että täydennyskoulutusta.

Tuomi Olli-Pekka
yrityspalvelujohtaja
Puh. +358447906230
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Rintala Kimmo
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358447906240
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Hyvönen Rosa
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358447906428
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Kauranen Kati
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358447906379
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!