Talo täynnä tyytyväisiä tekijöitä

Meitä TAKKilaisia on yli 250 - kouluttajia, asiantuntijoita, taloushallinto-, kiinteistö- ja tietopalveluosaajia sekä sihteereitä. Talosta löytyy paljon pitkiä työuria (keskimäärin yli 10 vuotta), mikä kertoo siitä, että meillä viihdytään. 

TAKKissa pääsee merkityksellisen työn ääreen. Teemme yhdessä osaajia tulevaisuuden töihin ja autamme työyhteisöjä uudistumaan. Koulutamme paitsi Pirkanmaalla, myös ympäri Suomen. Lisäksi toteutamme tilauskoulutuksia EU:n ulkopuolisista maista tuleville ryhmille. 

Vuonna 2022 OAJ myönsi TAKKille Vuoden oppilaitos -tunnustuksen. Tuomaristolta TAKK sai kiitosta laajasta ja saumattomasta yhteistyöstä. Lisäksi TAKK on saanut työstään useita laatupalkintoja. Olemme tällä hetkellä Suomen ainoa ammatillinen oppilaitos, jolla on toiminnastaan voimassa oleva EFQM-sertifikaatti.

Uutinen Opettaja-lehdessä 16.6.2022: ”Olen tästä työyhteisöstä todella ylpeä” – Takk ja Talvisalon koulu ovat vuoden parhaat

Pidetään huolta

Meillä on onni tehdä työtämme monimuotoisessa, hyvinvoivassa yhteisössä, jossa työntekijät saavat sopivassa suhteessa vapautta ja vastuuta. Vaalimme mutkatonta ja vilpitöntä auttamisen kulttuuria.

Vuosina 2022–2025 on käynnissä mittava hyvinvointiohjelma, jonka avulla huolehditaan TAKKilaisten hyvinvoinnista kolmella painopistealueella: henkilöstön hyvinvointi, työkykyjohtaminen sekä johtaminen ja työyhteisö. Hyvinvointiohjelman palveluissa on huomioitu sekä henkinen että fyysinen hyvinvointi. 

Työntekijäkokemusta seurataan ja mitataan. Kyselyissä sisäinen motivaatio, työpaikan ilmapiiri ja esihenkilötyö ovat saaneet mainiot arvosanat.

Työntekijöille on tarjolla monipuolista työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa TAKKin henkilökuntayhdistyksen järjestämänä. TAKKin liikuntatilassa pidetään ryhmäliikuntatunteja useamman kerran viikossa ja säännöllisesti järjestetään myös erilaisia lajikokeiluja. Nirvan kampuksen liikuntatila ja kuntosali ovat vapaasti henkilöstön käytettävissä.

Oppia ikä kaikki

Ylläpidämme henkilöstömme ammatillista uteliaisuutta ja innostusta. 

Jokaiselle TAKKilaiselle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Osaamista voi kehittää esimerkiksi kouluttautumalla tai osallistumalla työelämäjaksoille. Pääset kasvamaan ammattilaisena ja vaikuttamaan omaan työhösi – kenties jopa vaihtamaan työtehtävää talon sisällä.

Luotettava kumppani, rohkea edelläkävijä

Työtämme ohjaavat seuraavat arvot: 

Luotettava kumppani
Olemme luotettavia kumppaneita kaikessa toiminnassamme. Teemme laadukkaasti ja kestävästi sen, minkä lupaamme asiakkaidemme, verkostojemme ja toistemme osaamista arvostaen.

Rohkea edelläkävijä
Rohkeana edelläkävijänä innostamme asiakkaitamme ja toisiamme kehittymään ja kehittämään. Ennakoimme, innovoimme ja reagoimme herkästi toimintaympäristön muutoksiin ottaen myös hallittuja riskejä.

TAKK työnantajana

TAKK on laatupalkittu vakaa työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Tarjoamme mm. kattavat työterveyspalvelut, liikuntaryhmiä sekä kuntosalin vapaan käytön. Pitkäjänteisellä hyvinvointiohjelmalla tuemme koko henkilöstön hyvinvointia. Mittaamme henkilöstön tyytyväisyyttä säännöllisesti.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot perustuvat Ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimukseen.

Töissä TAKKissa