Sosiaali- ja terveysala

Sosiaali- ja terveysalan koulutus valmistaa alan ammattilaisia kohtaamaan työssään koko elämän kirjon. Hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ovat ensisijaisia sote-alan tehtävissä.

Sosiaali- ja terveysalan koulutus

Sote-alan vuorovaikuttaja tekee töitä sydämellä

Hoito- ja hoivatyössä tehdään merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parhaaksi. Alan työtilanne on ollut pitkään hyvä ja erilaisia työtehtäviä löytyy sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta.

Pätevät kouluttajamme sekä tiivis yhteistyö työelämän kanssa varmistavat ammattitaitosi. Kannustamme sinua matkallasi muun muassa lähihoitajaksi tai välinehuoltajaksi. Esihenkilö- ja kehittämisosaamisen vahvistamiseen tarjoamme mm. sosiaali- ja terveysalalle suunnattua lähiesimiestyön ammattitutkintoa.

Opiskelijaksi soveltuminen ns. SORA-laki

Ns. SORA-tutkinnoissa opiskelijaksi hakevaa pyydetään arvioimaan omaa ajankohtaista terveydentilaansa ja toimintakykyään suhteessa sen tutkinnon terveydentilavaatimuksiin, johon hän on hakeutumassa. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää hakijaa toimittamaan lääkärin arvio terveydentilasta ja toimintakyvystä suhteessa tutkintokohtaisiin terveydentilavaatimuksiin.

Sotealan henkilöstölle kaikki tarvittava osaaminen

Keräsimme sotealan yritysten henkilöstölle sopivia koulutuksia välinehuollosta johtamiseen ja kielitaidosta palvelumuotoiluun samalle sivulle. Tutustu valikoimaan!

takk.fi/sotehenkilosto

Sosiaali- ja terveysalan koulutukset

Kysy lisää!

Kuivamäki Mari
koulutuspäällikkö
Puh. +358447906385
Sosiaali-, terveys- ja kasvatusala
Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!