Sosiaali- ja terveysala

Sosiaali- ja terveysalan koulutus valmistaa alan ammattilaisia kohtaamaan työssään koko elämän kirjon. Hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ovat ensisijaisia sote-alan tehtävissä.

Sosiaali- ja terveysalan koulutus

Sote-alan vuorovaikuttaja tekee töitä sydämellä

Hoito- ja hoivatyössä tehdään merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parhaaksi. Alan työtilanne on ollut pitkään hyvä ja erilaisia työtehtäviä löytyy sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta.

Pätevät kouluttajamme sekä tiivis yhteistyö työelämän kanssa varmistavat ammattitaitosi. Kannustamme sinua matkallasi muun muassa lähihoitajaksi, koulunkäynnin ohjaajaksi tai välinehuoltajaksi. Esimies ja kehittämisosaamisen vahvistamiseen tarjoamme sosiaali- ja terveysalalle suunnattua lähiesimiestyön ammattitutkintoa.

Opiskelijaksi soveltuminen ns. SORA-laki

Ns. SORA-tutkinnoissa opiskelijaksi hakevaa pyydetään arvioimaan omaa ajankohtaista terveydentilaansa ja toimintakykyään suhteessa sen tutkinnon terveydentilavaatimuksiin, johon hän on hakeutumassa. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus pyytää hakijaa toimittamaan lääkärin arvio terveydentilasta ja toimintakyvystä suhteessa tutkintokohtaisiin terveydentilavaatimuksiin.

Sosiaali- ja terveysalan koulutukset

Kysy lisää!

Aimonen Kati
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358447906379
TAKK yrityspalvelu
Lähetä viesti
Partanen Tiina
sihteeri
Puh. +358447906401
TAKK sihteerit, Kauneudenhoito, Sosiaali- ja terveysala
Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!