Liikenneyhteydet ja pysäköinti

TAKKiin pääset kätevästi Nyssen kyydissä. Tampereen seudun joukkoliikenteen reitit, pysäkit ja aikataulut löytyvät osoitteesta nysse.fi. Tarkemmat suunnistusohjeet toimipisteisiimme saat yhteystietosivultamme.

Tampereen valtatien kampus

Tampereen valtatie 15, karttalinkki.

Päärakennuksen lisäksi TAKKilla on luokkatiloja myös Tietotalossa, Naulakatu 2, karttalinkki.

Suosittelemme saapumista julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Pysäköintipaikkoja piha-alueella on rajoitetusti. Lähimmät pysäkit ovat Tietotalo ja Tampereen valtatie. Linjat ja aikataulut löydät Tampereen joukkoliikenteen sivuilta.

Linja-autoasemalta pääsee Tampereen valtatielle kävellen 6 minuutissa ja rautatieasemalta 12 minuutissa.

Opiskelijoille pysäköinti on maksutonta arkisin klo 7 - 17, mutta emme voi taata pysäköintipaikkojen riittävyyttä.

Pysäköinti-alueellamme on käytössä Moovy-järjestelmä. Toimi näin:

Opiskelijat saavat lisätietoa pysäköinnistä koulutuksen alussa.

Vieraspysäköintiin piha-alueella on varattuna 15 paikkaa. Hae saapuessasi TAKK-vieraspysäköintilupa infosta (1.krs). Lähiympäristössä on käytettävissä myös useita pysäköintitaloja.

Nirvan kampus

Kurssikeskuksenkatu 11, karttalinkki.

Nyssen kyydissä pääsee sujuvasti myös Nirvan kampukselle. Lisätietoa linjoista ja aikatauluista löytyy Tampereen joukkoliikenteen sivuilta.

Omalla autolla liikkujille on kaksi isoa hiekkaparkkipaikkaa Kurssikeskuksenkadun varrella. Hiekkaparkkiin ei tarvitse pysäköintilupaa. Vieraille on varattuna pysäköintitilaa myös piha-alueella. Piha-alueella pysäköinti edellyttää infosta saatavaa vierailijalupaa.