Ammattipätevyysdirektiivi ja jatkokoulutuspäivät

Kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus on pakollinen ammatikseen kuorma- ja linja-autoa ja yhdistelmäajoneuvoja kuljettaville.

Kuljetusalan ammattipätevyys pidetään voimassa käymällä viisi jatkokoulutuspäivää. Raskaan kaluston ennakoivan ajon koulutus on pakollinen, mutta muuten koulutuspäivät voi valita oman ammatillisen kiinnostuksen ja tarpeen mukaan.

Kuljetusalan ammattipätevyys on voimassa kerrallaan viisi vuotta.

Kuljetusalan ammattipätevyys verkko-opetuksena

Tarjoamme kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyksien suorittamista myös verkko-opetuksena.

Verkko-opiskeluna ammattipätevyyskoulutuspäivän voi suorittaa yhdessä päivässä tai halutessaan jakaa suorituksen kahdelle peräkkäiselle päivälle. Koulutukseen osallistutaan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla, jossa on nettiyhteys. Lisäksi tarvitaan mobiililaite ja Whatsapp-sovellus yhteydenpitoon valvomon kanssa. Kouluttaja on koko ajan paikalla valvomossa. Verkko-opetukseen tunnistaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Verkko-opetuksena valittavissa olevat koulutukset

  • Ennakoiva ajo
  • Turvallinen työympäristö
  • Logistiikkaturvallisuus
  • Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa
  • Scania polttoainetalous, maantieliikenne
  • Scania tekniikkakoulutus kuljettajalle

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan. Verkkokoulutusten hinta on 97 euroa (sis alv 24%), ja lisäksi ammattipätevyyden rekisteröinti 11 euroa (arvonlisäveroton maksu). Hinta yhteensä 108 euroa/koulutusaihe.