Johtaminen ja esihenkilötyö

Johtamisen ja esihenkilötyön koulutuksissamme korostuu käytännönläheisyys - tarjoamme käyttöösi työkaluja, joita voit hyödyntää heti omassa työssäsi.

Nainen ja mies kävelevät portaissa toisiinsa katsoen

Näkökulmaa ja syvyyttä esihenkilötyöhön

Johtamisen ja esihenkilötyön opinnot tarjoavat johtamiseesi uusia näkökulmia ja mahdollisuuden jakaa käytännön kokemuksia muiden tiiminvetäjien kanssa. Tutkintojen lisäksi tarjoamme yrityksille ja muille työyhteisöille räätälöityjä esimieskoulutuksia. Halu kehittyä ja tarve kehittää ammattitaitoa sekä toimintaa ovat kulmakiviä niin johtamisessa kuin sen opiskelussakin.

"Enmac on mekaniikkasuunnittelun ja räätälöityjen laitteiden asiantuntijayritys. Yksi tärkeä edellytys tässä liiketoiminnassa on henkilöstön hyvä osaaminen ja sen jatkuva parantaminen. TAKKin kanssa olemme tehneet yhteistyötä, kun henkilöstömme tai yrityksen johto on todennut jonkin tietyn osaamisen noston tarpeelliseksi. Esimerkiksi kaikki projektipäällikkömme suorittavat johtamisen erikoisammattitutkinnon. JET on lisännyt henkilöidemme osaamista ja siihen liittyvä kehitystyö on tuonut yhtiölle lisää kilpailukykyä, joten näen, että sama menettely jatkuu myös tulevaisuudessa." - Sampo Siuko, liiketoimintayksikön päällikkö, Enmac Oy

Johtamisen ja esihenkilötyön koulutukset

Pohjansaari-Kirmo Tuija
kouluttaja/koulutussuunnittelija
Puh. +358447906434
Johtaminen ja esimiestyö, Yrittäjyys, Tuote- ja palvelukehitys
Lähetä viesti
Hieta-aro Taina
koulutuspäällikkö
Puh. +358447906451
Asiakaspalvelukoulutus, Liiketalous ja kauppa, Media-ala ja viestintätekniikka
Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!