Tapahtumat

TAKK palkittiin vastuullisuudesta Vuoden Verkostoteko 2023 -tunnustuksella

Uutiset
Energiateollisuus ry myönsi TAKKille Vuoden Verkostoteko 2023 -palkinnon. Voittaja julkistettiin Verkosto-messuilla Tampereella 25.1.2023. Palkinnon teemana on tänä vuonna vastuullisuus.

- Vastuullisuutta on myös osaamisen lisääminen ja kehittäminen. Osaaminen lisää työn tehokkuutta, tuottavuutta, turvallisuutta ja mielekkyyttä, perusteli palkintoa Energiateollisuus Ry:n johtaja Janne Kerttula.

- TAKKin pitkäjänteinen työ koko sähköalan ja erityisesti sähköverkkoasennusten koulutuksessa sekä yhteistyö alan yritysten kanssa on alalla laajasti tunnettua ja tunnustettua.

- Panostukset TAKKin sähkökenttään eli sähköverkkoalan oppimisympäristöön mahdollistavat ainutlaatuisen harjoittelun turvallisessa oppimisympäristössä alalla, jossa turvallisuus on ykkösasia, Kerttula summasi.

TAKKin sähköverkkoalan harjoitteluympäristö, sähkökenttä, on rakentunut yhteistyössä alan yritysten kanssa. Kentällä päästään harjoittelemaan turvallisesti asennuksia, joita ei muualla voi harjoitella. Oppilaitokset ja yritykset ympäri Suomen hyödyntävät kenttää opetuksessa ja henkilöstön kouluttamisessa.

-  Sähköalan oppimisympäristöjä on kehitetty monipuolisesti vuosien ajan. Viimeisimpänä sähkökentällä on otettu käyttöön sähköasema- ja voimajohtoasennusten sekä kunnossapidon oppimisympäristö kaksi vuotta sitten. Kiinteistösähkön harjoittelutilat uudistettiin viime vuonna, kertoo tekniikan toimialajohtaja Juha Jokinen TAKKista.

Oppimisympäristöjä ja koulutuksia kehitetään jatkossakin alan yritysten tarpeita kuunnellen ja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

- Verkostoteko 2023 on hieno palkinto ja tunnustus yhdessä yritysten kanssa tehdystä työstä sähköalan koulutusten ja koulutusympäristöjen eteen, Jokinen iloitsee.

- Haluamme olla jatkossakin luotettava ja vastuullinen kumppani alan yrityksille.

Kaksi henkilöä palkinnon ja kukkien kanssa.

Vuoden Verkostoteko 2023 -palkinnon vastaanottivat toimialajohtaja Juha Jokinen ja kone- ja sähkötekniikan koulutuspäällikkö Jari Hietanen.

Kaksi henkilöä hymyilee messuosastolla kukkien ja kunniakirjan kanssa.

Voittajan on helppo hymyillä - sähköverkkoalan kouluttaja Jukka Porkka ja toimialajohtaja Juha Jokinen asettivat palkinnon ihailtavaksi TAKKin osastolle Verkosto-messuilla.