Uutiset

Etäopetus jatkuu soveltuvin osin lokakuun loppuun

Uutiset
TAKKissa jatketaan soveltuvin osin etäopetuksessa 31.10.2021 asti. Kouluttajat ohjeistavat opiskelijoitaan tarkemmin.

Opetuksessa ja ohjauksessa, joka toteutetaan lähiopetuksena huolehditaan opiskelijoiden sekä henkilöstön turvallisuudesta tila- ja hygieniaratkaisuin.

Ammatillisessa koulutuksessa työssäoppimisjaksolla olevat opiskelijat menevät työssäoppimispaikkoihinsa. Jos työpaikalla oppiminen ei ole mahdollista, niin opiskelija palaa lähi- tai etäopetukseen. Työpaikalla toteutettavia näyttöjä voidaan arvioida myös etänä.

Perusohje pysyy voimassa: jos ilmenee hengitystieinfektio-oireita, on jäätävä kotiin ja hakeuduttava koronatestiin. Oireisena ei saa tulla TAKKiin eikä mennä työssäoppimispaikoille. Näissä tilanteissa on oltava heti yhteydessä omaan vastuukouluttajaan.

Edelleen keskeistä on huolehtia hygieniasta. Kädet pitää pestä huolellisesti saippualla javedellä sekä kuivata hyvin. Opetuksessa ja muissa välttämättömissä kohtaamisissa on huolehdittava hyvästä hygieniasta. Käsidesiä on saatavilla. TAKKissa on edelleenvoimassa vahva maskisuositus.

TAKKin toimitiloissa toimivat Juveneksen ravintolat Nasta ja Ratamo. Ravintoloiden pöytiä on vähennetty ja osa istumapaikoista on teipattu pois käytöstä. Turvaväleihin on kiinnitettävä erityistä huomiota!

Nirvan kuntosali pidetään edelleen suljettuna vapaa-ajankäytöstä.

TAKKin johtoryhmä seuraa koronatilannetta aktiivisesti ja tiedottaa mahdollisista muutoksista.