Uutiset

Ideapark saa oman Loistoduunin maaliskuussa

Uutiset
Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumia on järjestetty TAKKissa vuodesta 2016 lähtien. Nyt suosittu tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran Lempäälän Ideaparkissa perjantaina 22.3. klo 15–19.

Loistoduuniin osallistuminen on kätevä tapa rekrytoida uusia työntekijöitä sekä saada yritykselle näkyvyyttä. Tapahtuma kokoaa saman katon alle työnhakijoita ja rekrytoivia yrityksiä eri aloilta. TAKK järjestää tapahtuman yhteistyössä Ideaparkin kanssa sekä hoitaa markkinoinnin. Yrityksille ja työnhakijoille tapahtuma on maksuton.

Loistoduuni-tapahtumat ovat olleet yleisömenestyksiä. Tapahtumia on järjestetty TAKKin kampusten lisäksi Ratinan kauppakeskuksessa. Avoimet työpaikat ja TAKKin esittelemät koulutusmahdollisuudet ovat houkutelleet paikalle runsaasti kävijöitä. Tapahtumista saatu palaute sekä yrityksiltä että työnhakijoilta on ollut erinomaista.

Puuttuuko kesätyöntekijät? Etsitkö koko- tai osa-aikaista työvoimaa? Loistoduunissa tavoitat alan uudet tulokkaat, vanhat konkarit ja alanvaihtajat. Tervetuloa Loistoduuniin!

Ilmoita yrityksesi näytteilleasettajaksi

Aika ja paikka

  • Perjantaina 22.3. klo 15–19
  • Lempäälän Ideapark, Ideaparkinkatu 4, Lempäälä