Uutiset

Jääkiekon MM-kisat aiheuttavat poikkeusjärjestelyjä TAKKissa

Uutiset
Jääkiekon MM-kisat pelataan TAKKin naapurissa Nokia Arenalla. TAKKin Tampereen valtatien tilat ovat toukokuussa jääkiekkoliiton ja JetSetClub Oy:n käytössä eikä tiloihin ole silloin muilla pääsyä. Myös TAKKin pysäköintialue on vuokrattu toukokuun ajaksi jääkiekkoliitolle.

Valtatien opetukset siirtyvät TAKKin Nirvan kampukselle (Kurssikeskuksenkatu 11) ja Tietotalolle (Naulakatu 2), osa toteutetaan etäopetuksena. Kouluttajat tiedottavat omia opiskelijoitaan tarkemmin siitä, missä opetus järjestetään.

TAKKin tiloista suurin osa on vuokrattu Satu ja Timo Jutilan yrityksen, JetSetClubin VIP-tiloiksi. Captain’s VIP Lounge tarjoaa ainutlaatuisia työssäoppimismahdollisuuksia TAKKin opiskelijoille. Lisäksi valtatien tiloissa työskentelee jääkiekkoliiton vapaaehtoisia.

MM-kisat pelataan 13. - 29.5.2022, mutta TAKKin tilat ovat poissa opetuskäytöstä koko toukokuun ajan. Toukokuun alussa alkaa VIP-tilojen rakentaminen, ja kisojen jälkeen vie pari päivää, kun tilat palautetaan taas opetuskäyttöön.

Kauneushoitola Lumova palvelee 9. - 29.5. vain JetSetClubin VIP-asiakkaita, ja on tuona aikana muutoin suljettu. Lumovan asiakaspysäköinti on poissa käytöstä koko toukokuun ajan.