Uutiset

Jatkamme osittaisessa etäopetuksessa vuoden loppuun asti

Uutiset
TAKKissa jatketaan etäopetuksessa ja etätyössä soveltuvin osin 31.12.2021 saakka. Tavoitteena on taata terveysturvallinen lähiopetus niissä koulutuksissa ja opetustilanteissa, joissa etäopetus ei ole mahdollista, mm. kädentaitojen opiskelu.
  1. Opetuksessa ja ohjauksessa, joka toteutetaan lähiopetuksena huolehditaan opiskelijoiden sekä henkilöstön turvallisuudesta hygieniaratkaisuin.
  2. Perusohje pysyy voimassa: jos ilmenee hengitystieinfektio-oireita, on jäätävä kotiin. Oireisena ei saa tulla TAKKiin eikä mennä työssäoppimispaikoille. Ilmoita tilanteesta omalle vastuukouluttajalle ja työssäoppimispaikalle.
  3. Edelleen keskeistä on huolehtia hygieniasta. Kädet pitää pestä huolellisesti saippualla ja vedellä sekä kuivata hyvin. Opetuksessa ja muissa välttämättömissä kohtaamisissa on huolehdittava hyvästä hygieniasta. Käsidesiä on saatavilla. Edelleen käytämme sisätiloissa maskeja tai suojavisiiriä.
  4. Nirvan kuntosali avataan opiskelijoille iltaisin ja lauantaisin 1.11.2021 alkaen. Salissa on huolehdittava hyvästä hygieniasta ja kuntosalin välineet jokainen pyyhkii siihen tarkoitetulla aineella ja kertakäyttöpaperilla käytön jälkeen.
  5. TAKKin johtoryhmä seuraa koronatilannetta aktiivisesti ja tiedottaa mahdollisista muutoksista.