Uutiset

Nyt rekrytoidaan loistoduuneihin Ratinaan – tarjolla yli 100 työpaikkaa

Uutiset
Kauppakeskus Ratina ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK järjestävät torstaina 16.2.2023 suositun Loistoduuniin!-rekrytointitapahtuman, jossa kauppakeskuksen toimijat hakevat Ratinaan yli 100 uutta työntekijää. Tapahtumassa työnhakijat pääsevät esittäytymään Ratinan yrityksille ja jättämään hakemuksia usealle työnantajalle yhdellä kertaa.

Kaikille avoin ja maksuton Loistoduuniin Ratinaan! järjestetään Ratinan tapahtuma-aukiolla torstaina 16.2. klo 13–17. Ratinan toimijat etsivät eri alojen osaajia ja ammattilaisia vakituisiin sekä osa-aikaisiin työtehtäviin. Myös hyviä kesätyöpaikkoja on tarjolla esimerkiksi ravintoloissa sekä muodin ja kauneuden liikkeissä. Avoinna on yli sata työpaikkaa.

– Ajatus oman rekrytointitapahtuman järjestämisestä lähti vuokralaistemme toiveesta. Tartuimme ideaan innolla, sillä vuonna 2018 ensimmäisen kerran toteutettu Loistoduuniin Ratinaan -tapahtuma oli todella onnistunut. Ratina on merkittävä työllistäjä Pirkanmaalla ja kiinnostus Ratinan liikkeiden avoimia työpaikkoja kohtaan on suuri. Yhteisellä tapahtumalla keräämme yhteen työnantajat sekä työnhakijat, kertoo Ratinan kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

Loistoduuniin!-tapahtumassa työnhakijat voivat tutustua yrityksiin ja avoimiin työpaikkoihin sekä löytää uusia kontakteja. Hakijalla on mahdollisuus esitellä omaa osaamistaan ja jättää hakemuksia usealle työnantajalle yhdellä kertaa.

Jos hakijalta ei vielä löydy tarvittavaa osaamista haluamaansa työhön, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK järjestää koulutusta. Opiskeleminen onnistuu myös työn ohessa.

– Olemme mielellämme avuksi puuttuvan osaamisen hankkimisessa, vaikkapa hygienia- tai anniskelupassikoulutuksen ja -testin suorittamisessa. Kaupan alalle aikoville meillä on tarjolla lyhyitä osatutkintotavoitteisia koulutuksia, joiden avulla on mahdollista hakeutua kaupan alan työtehtäviin. Kun oma ala on löytynyt, tutkinnon voi suorittaa loppuun esimerkiksi oppisopimuskoulutuksena, kertoo koulutussuunnittelija Tuija Pohjansaari-Kirmo TAKKista.

Tapahtumassa työntekijöitä rekrytoivat:

Burger King
Espresso House
Fafa's 
Hesburger
H&M Hennes & Mauritz Oy 
Kotipizza 
Lindex
Pancho Villa
Robert's Coffee
Securitas Oy
Subway
Synsam
Teekauppa TakeT
Tullinkulman Työterveys Oy (Pirte)
Winclean Oy
Yeppo & Soonsoo
 

Loistoduuniin! on Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKKin ja Pirkanmaan TE-toimiston yhdessä kehittämä konsepti. Loistoduuniin!-tapahtumia on järjestetty vuodesta 2016 alkaen. Vuonna 2018 helmikuussa ennen Ratinan avausta järjestettiin ensimmäinen Loistoduuniin Ratinaan! -tapahtuma. Tapahtumasta saatu palaute sekä yrityksiltä että työntekijöiltä oli erinomainen. Mukana oli yli 3000 kävijää ja osa liikkeistä haastatteli hakijoita jo paikan päällä. Tapahtumasta työ saattaa löytyä nopeastikin, joten nyt kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan!    
 

Helmikuulla toinenkin Loistoduuniin!-tapahtuma

Helmikuussa järjestetään toinenkin Loistoduuniin!-tapahtuma, jolloin täytetään palvelualojen työpaikkoja. Palvelualojen Loistoduuniin! -tapahtuma järjestetään Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksella (Kurssikeskuksenkatu 11) torstaina 23.2.2023 klo 13–15. 

Tapahtumassa palvelualan yritykset Tampereelta ja lähialueilta rekrytoivat uusia tekijöitä. Tapahtuma sopii palvelualalla jo työskentelevien lisäksi myös alaa harkitseville.

Haussa on muun muassa:

  • siivoojia
  • kiinteistötyöntekijöitä
  • kotiavustajia
  • kokkeja
  • tarjoilijoita
  • parturi-kampaajia
  • järjestyksenvalvojia
  • vartijoita
  • festarityöntekijöitä
  • liikennemyymälätyöntekijöitä
  • sairaalahuoltajia
Kauppakeskus Ratina kuvattu ylhäältä päin auringonlaskussa.

Kuva: Kauppakeskus Ratina