Uutiset

Palvelualojen Loistoduuni toi aurinkoa ja avoimia työpaikkoja Nirvaan

Uutiset
Aurinkoinen sää helli palvelualojen Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumaa 11.4. TAKK tarjosi Nirvassa pullakahvit, tietoa koulutusmahdollisuuksista sekä kohtaamispaikan palvelualojen työnantajille ja työnhakijoille.

Suositut Loistoduuni-tapahtumat ovat kätevä tapa rekrytoida uusia työntekijöitä ja saada yritykselle näkyvyyttä.

- Olemme uusi toimija Tampereen alueella, joten meille on tärkeää saada näkyvyyttä ja lisätä tunnettuutta, kertoo Reila Palvelut Oy:n HR-asiantuntija Anna Lanteri.

Reila on turvallisuusalan yritys ja SOK:n tytäryhtiö. 

- Reilan turvallisuusalan työntekijöitä näkee paljon S-ryhmän kaupoissa. 

Lanteri kertoo, että Reila on kolmatta kertaa mukana Loistoduuni-tapahtumassa esittelemässä avoimia työpaikkoja. Tapahtuma saa Lanterilta kiitosta.

- Loistoduunissa saa kontaktin heti työnhakijaan, ja saamme tilaisuuden kertoa Reilasta, kun olemme vielä vähän tuntemattomampia, varsinkin Tampereen seudulla.

Loistoduunissa yritys saa näkyvyyden lisäksi tilaisuuden löytää uusia työntekijöitä.

- Meillä on tarjolla mm. vartijan, turvamyyjän ja piirivartijan töitä. Turvamyyjä on sekoitus myyjän ja vartijan tehtävää, pääpaino on myyjän tehtävissä ja vartijan tehtäviä tehdään osittain. Näpistys- tai muissa turvallisuustilanteissa ollaan vartijan roolissa, mutta muuten tehdään samoja myyjän tehtäviä kuin muut työntekijät, Lanteri kertoo.

Loistoduuni näkyy piikkinä työhakemuksissa

Pirkanmaan Voimia on kokenut Loistoduuni-näytteilleasettaja.

- Olemme löytäneet Loistoduuneista hyviä työntekijöitä ja meillä on hyviä kokemuksia tapahtumasta, joten olemme sen takia taas tänään täällä, kertoo henkilöstöasiantuntija Emmi Kujala.
 
Pirkanmaan Voimia on hyödyntänyt Loistoduuneja onnistuneesti.

- Loistoduuni näkyy aina piikkinä hakemuksissa ihan selvästi. Täällä kohtaa paljon ihmisiä, ja olemme rekrytoineet ihan suoraan täältäkin. On käynyt myös niin, että meitä on tultu jututtamaan Loistoduunissa ja esimerkiksi parin viikon päästä henkilö on saanut meiltä töitä. Loistoduuni-tapahtumat ovat toimineet hyvin.

Henkilöstökoordinaattori Laura Oranen kertoo, että heillä työskentelee laitoshuoltajia eli puhtauspalvelualan työntekijöitä, kokkeja, palvelutyöntekijöitä ja ravintopalvelupuolen työntekijöitä.

- Perinteinen, mistä meidät tunnetaan, on kouluruoka eli valmistamme ja tarjoilemme kouluruokaa ja pidämme paikkoja puhtaina niin kouluissa, sairaaloissa, päiväkodeissa ja asumispalveluyksiköissä, jatkaa Kujala.

Loistoduuni on loistava tapa tavata uusia ihmisiä

Loistoduuni-tapahtumat kokoavat työnantajia ja työnhakijoita saman katon alle. Tilaisuudessa voi verkostoitua, tutustua yrityksiin ja TAKKin koulutusmahdollisuuksiin.

- Tämä on loistava tapa tavata uusia ihmisiä, verkostoitua ja saada porukalle tietoon, että olemme olemassa. Loistoduunin kautta meille on löytynyt hyviä työntekijöitä ja harjoittelijoita, kertoo Sointu Senioripalveluiden palveluliiketoiminnan suunnittelija Sanna Hämäläinen.

Sointu Senioripalveluilla on neljä eri yksikköä Tampereella.

- Tarjoamme asumispalvelua vanhuksille. Meillä on omat ravintolat, joten töitä on tarjolla kokeille, siistijöille ja suurin porukka on lähihoitajat ja hoiva-avustajat, Hämäläinen jatkaa.

Entä millainen työpaikka Sointu Senioripalvelut on?

- Paras, Hämäläinen nauraa. Tämä on hyvä paikka. Olemme yhteiskunnallinen yritys eli tuotamme ympärillemme hyvää. Meillä on pehmeät arvot ja toimimme arvojemme mukaisesti. Tämä on paikka missä viihtyy.

Kaksi naista TAKKin Loistoduuni-tapahtumassa

Anna Lanteri (vas.) ja Karoliina Koivunen tulivat Loistoduuniin tekemään Reila Palvelut Oy:tä tunnetuksi.

Naiset kertovat työmahdollisuuksista kahdelle Loistoduuni-vieraalle.

Laura Oranen (vas.) ja Emmi Kujala kertovat Pirkanmaan Voimian työmahdollisuuksista.

Nainen kuuntelee Loistoduuni-tapahtuman asiakasta.

Sanna Hämäläinen tapaa potentiaalisia työnhakijoita Loistoduunissa.