Uutiset

Palvelualojen Loistoduunin!-rekrytapahtuma kiinnosti jälleen

Uutiset
TAKK tarjosi kohtaamispaikan palvelualojen työnhakijoille ja työnantajille Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumassa. Tapahtuma kokosi 23 eri palvelualojen työnantajaa ja suuren määrän työnhakijoita Tampereen valtatien kampukselle 26.10.2023. Arvontojen, namien, heijastimien, kahvin ja pullan lisäksi tarjolla oli puhtaus-, turva-, matkailu- ja ravitsemisalan työpaikkoja.

Loistoduuniin-rekrytointitapahtuma on oiva tilaisuus löytää työntekijöitä ja avoimia työpaikkoja. Tampereen valtatien kampus tarjosi viihtyisät puitteet tapahtumalle. Verkostoitumisen lomassa opetuskahvila Ratas tarjoili vieraille kahvia ja pullaa. Onnistuneen tapahtuman järjestäminen on hyvää harjoitusta TAKKin opiskelijoille. 

- Matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijat valmistivat tarjottavat näytteilleasettajille ja vieraille sekä huolehtivat niiden tarjoilusta ja esillepanosta. Myös liikenteen ohjauksesta vastasi TAKKin opiskelijat, kertoo matkailu- ja ravitsemisalan koulutussuunnittelija Tapio Määttänen.

Tarjottavat tekivät hyvin kauppansa, ja kahvilassa sekä näytteilleasettajien pisteillä kävi kuhina.

Loistava tapa rekrytoida

Loistoduunissa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat kasvotusten. Pirkanmaalainen perheyritys Winclean Oy on kokenut Loistoduuni-näytteilleasettaja. 

- Olemme olleet rekrytoimassa Loistoduunissa monta kertaa. Löysimme viime kevään tapahtumasta pari todella loistavaa työntekijää, kertoo yrityksen edustaja Milla Kouri. 

Loistoduuni-tapahtumat ovat siis toimiva tapa rekrytoida.

- Rekrytointitapahtuman jälkeen saamme aina paljon uusia hakemuksia. Loistoduunissa käyvät hakijat jäävät myös paremmin mieleen, kun hakijan kanssa saa jutella ja hänet näkee kasvotusten. Näin henkilön pystyy yhdistämään hakemukseen, jolloin hakemus erottuu muiden joukosta.

Loistoduunista näkyvyyttä yrityksille

Rekrytointitapahtumaan osallistuminen tekee yrityksen tutuksi potentiaalisille työnhakijoille. Käyntikorttien ja esitteiden lisäksi tapahtumassa esiteltiin yrityksiä ja niiden tarjoamia työmahdollisuuksia esimerkiksi ohjaamalla kävijöitä yrityksen nettisivuille QR-koodilla. 

- Säästetään paperia ja luontoa, huikkaavat Sokotel Oy:n Riikka Koskela ja Etta Sinisalo kehystetyistä tauluistaan, joissa esitellään kuvin ja tekstein ketjun Pirkanmaalla olevia yrityksiä ja niiden työmahdollisuuksia. 

Loistoduuniin-rekrytointitapahtuma tarjosi kävijöille paitsi virkistävää vaihtelua perinteiseen työnhakuun, myös mukavan tilaisuuden verkostoitua, tutustua yrityksiin sekä kuulla TAKKin koulutusmahdollisuuksista.