Uutiset

TAKK palkittiin laadun kehittäjänä

Uutiset
TAKK ansaitsi neljän tähden EFQM -tunnustuksen ja palkittiin Laadun kehittäjänä Excellence Finlandin Laatupäivässä 10.11.2022. Laadun kehittäjä -tunnustus myönnettiin erinomaisesta laatu- ja kehittämistyöstä.

TAKKin toimintaa on kehitetty kansainvälisellä EFQM-mallilla vuodesta 2003 alkaen, ja ulkoisia arviointeja on teetetty säännöllisesti. Viimeisin arviointi on tältä syksyltä, ja siinä ansaitsimme Laatupäivässä myönnetyn neljän tähden EFQM -tunnustuksen. Tunnustus on voimassa 3 vuotta.

- Arvioinnissa haastatellaan kymmeniä henkilöitä ja perehdytään organisaation prosesseihin, ja sen avulla voidaan todentaa organisaation toiminnan taso, joka sitten pisteytetään, kertoo laatuarvioinneista Suomen Laatuyhdistyksen toimitusjohtaja Juha Ylä-Autio tiedotteessa.

- Hienoa, että pitkäaikainen työmme toiminnan laadun kehittämisessä saa tunnustusta, iloitsee TAKKin kehitysjohtaja Satu Neuvonen.

- Tunnustusten ohella meille on tärkeää se, että saamme arviointiraporteista eväitä toiminnan kehittämiseen jatkossa, Neuvonen jatkaa.

Laadun varmistaminen ja kehittäminen ovat osa jokaisen TAKKilaisen työtä. Nyt saatu tunnustus osaltaan kertoo, että siinä on onnistuttu.

Vuoden 2022 laatupalkintovoittajana Laatupäivässä palkittiin Metsä Board. Samalla palkittiin myös joukko muita ansioituneita organisaatioita.


Lue lisää Excellence Finladin tiedotteesta.

Lue lisää TAKKin laatutyöstä.

Neljä ihmistä rivissä diplomit ja kukat käsissään.

Palkinnon vastaanottivat toimialajohtaja Janne Haikansalo, rehtori Teppo Tapani, aikuiskoulutussäätiön hallituksen puheenjohtaja Terhi Penttilä ja kehitysjohtaja Satu Neuvonen. Kuva: Excellence Finland.

Nainen pitää puhetta, neljä henkilöä seuraa takana.

Tampereen Aikuiskoulutussäätiön puheenjohtajan, Terhi Penttilän kiitospuhe. Kuva: Excellence Finland.

Laatupalkittujen organisaatioiden edustajat yhteiskuvassa.

Laatupäivässä palkitut yhteiskuvassa. Kuva: Excellence Finland.