Uutiset

TAKKiauki – TAKK näkyy ja kuuluu syyskuussa

Uutiset
TAKKin ratikka julistaa ammatillisen koulutuksen ilosanomaa syyskuun loppupuolelle asti. Samaan aikaan somelähettiläämme Tarja valloittaa somekanavien lisäksi ulkonäytöt ja Finnkinon teatterit Tampereella.

TAKK on rakentanut Tamperetta ja Tampereen seutua yli 60 vuoden ajan. Ratikka on uusi maamerkki, josta Tampere tunnistetaan ja jonka tamperelaiset ovat ottaneet omakseen.

Vadelmanpunainen TAKK-ratikka liikennöi Tampereen katukuvassa aina syyskuun lopulle saakka ja julistaa ammatillisen koulutuksen ilosanomaa.

- Tavoitteena on tuoda esiin TAKKin monialaisuutta ja opiskelun merkitystä: tekstit ratikan kyljissä ovat lainauksia opiskelijoiltamme, kertoo viestintäpäällikkö Marjo Nieminen.

Ratikkateippauksen on suunnitellut Mene Creative, jonka kanssa TAKKissa tehdään muutoinkin yhteistyötä.

Somelähettiläs Tarja kutsuu tutustumaan TAKKiin

Uudet tuulet puhaltaa, kun tuore somelähettiläämme Tarja ottaa somekanavat haltuunsa ja tuo kierrokselle TAKKiin. Traileri ja minisarjan neljä jaksoa julkaistaan syyskuun aikana somekanavissa.

- Halusimme kokeilla jotain uutta. Tavoittelemme sarjalla myös uusia kohderyhmiä, henkilöitä, joille TAKK ei ole tuttu eikä opiskelukaan välttämättä ole juuri nyt ajankohtaista. Tilanteen muuttuessa, TAKK toivon mukaan muistuu mieleen, Nieminen perustelee.

Sarjan toteutuksesta vastaa tamperelainen Koju Film Company, joka on kuvannut mm. Porisuhdeneuvoja-videosarjan Porin kaupungille.

- Kun tamperelaislähtöinen näyttelijä Armi Toivanen saatiin kiinnitettyä päätähdeksi, asiat lähtivät rullaamaan. Ja tässä on lopputulos. Jännityksellä odotamme, minkälaisen vastaanoton sarja saa.

Sarjassa voi bongata myös TAKKista tuttuja kasvoja: mukaan kuvauksiin innostui iso joukko TAKKilaisia, henkilöstöä ja opiskelijoita. Jaksot julkaistaan TAKKin somekanavissa ja osoitteessa takkiauki.fi vaiheittain syyskuun aikana.


Katso jaksot ja kokeile Tarjan ammatinvalintatestiä.

Piirroshahmoja ammattivaatteissa taustalla Näsinneula, teksti osaajia töihin.

Ratikan kylkeen on tuotu esiin Tampereen maamerkkejä ja eri alojen ammattilaisia.

Seitsemän ihmistä seisoo portaissa ja hymyilee, teksti TAKKiauki.

TAKKiauki-minisarjassa esiintyy somelähettilas Tarjan rinnalla iso joukko TAKKilaisia, henkilöstöä ja opiskelijoita.