Uutiset

TAKKin opiskelija - tule malliksi TAKKin markkinointikuviin!

Uutiset
Oletko joskus haaveillut työskentelystä kameran edessä? Nyt olisi loistava tilaisuus ottaa siihen tuntumaa! TAKKin viestintää ja markkinointia varten otetaan pian uusia kuvia – tulisitko sinä meille mainosmalliksi?

Kuvaukset järjestetään TAKKin toimipisteissä 21., 22. ja 28. syyskuuta. Haemme kuviin TAKKin opiskelijoita, kaikenikäisiä ja -näköisiä henkilöitä. Tule sellaisena kuin olet! Aikaisempaa kuvauskokemusta ei tarvita. 

Tarkoituksena on ottaa ammattikuvia TAKKin oppimisympäristöissä sekä fiilistelykuvia studiossa. Kuvia käytetään TAKKin markkinoinnissa digitaalisissa viestintäkanavissa sekä printtimateriaaleissa. Ennen kuvausta teemme kanssasi kuvienkäyttösopimuksen.

Kuvattavat esiintyvät kuvissa sekä ammattivaatteissa että tavallisissa, omissa vaatteissaan. Studiopäivänä kauneudenhoitoalan opiskelijat viimeistelevät kuvattavien meikit ja kampaukset kuvauskuosiin.

Kuvausten jälkeen kuvattavat saavat omat kuvat käyttöön myös itselleen. Kiitokseksi kuvattaville tarjotaan myös elokuvalippuja sekä lounaat ja kahvit kuvauspäivinä. 

Kuvauspäivät:
21.9. TAKK, Tampereen valtatie
22.9. TAKK, Nirva
28.9. TAKK, Nirva (studiokuvaus)

 

Näin haet mukaan:

Hae mukaan 14.9. mennessä lähettämällä sähköpostia TAKKin viestintään, viestinta@takk.fi. Kirjoita viestin otsikoksi Mainosmallihaku ja kerro viestissä:

  • Millä koulutusalalla opiskelet?
  • Kuka on vastuuopettajasi?
  • Mihin kuvauspäivään pääsisit osallistumaan? Voit osallistua yhteen tai useampaan kuvauspäivään.
  • Liitä mukaan kasvokuva itsestäsi. Kuva voi olla tavallinen, itse otettu kuva.

Valitsemme kuvattavat yhdessä valokuvaajamme kanssa. Tavoitteena löytää kuvattavia henkilöitä kaikkia viestinnän kohderyhmiämme ajatellen.