Uutiset

Yrityspalvelupäällikkö Armi Hyvönen kärkikolmikossa Vuoden Rekrytoijaksi

Uutiset
Vuoden Rekrytoija valittiin Rekrygaalassa 24.10.2019 Vanhalla ylioppilastalolla, Helsingissä. TAKKin yrityspalvelupäällikkö Armi Hyvönen ylsi kisassa hienosti finaalikolmikkoon. Finaalikolmikkoa valitessaan kilpailun tuomaristo tarkasteli etenkin rekrytoijan merkittävimpiä saavutuksia edellisten 12 kuukauden aikana. Vuoden Rekrytoijana palkittiin Petteri Tuomimaa, joka työskentelee VR- ja AR-laseja valmistavalla Varjolla.

Armi Hyvösen valintaa kolmen kärkeen perusteltiin näin:

Yrityspalvelupäällikkönä TAKKissa työskentelevä Armi Hyvönen on työnsä kautta tänä vuonna auttanut lukuisia yrityksiä täyttämään osaajavajettaan – ja opiskelijoita löytämään ammatin ja työpaikan. Hän tekee työtään tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten sekä TE-hallinnon kanssa. Hyvönen on onnistunut luomaan TAKKille pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka tähtäävät työllistymisen edistämiseen.

Hyvösen käsialaa on muun muassa rekrytoivien koulutuspilottien käynnistäminen TAKKissa tänä vuonna. Pilotit mahdollistivat yrityskohtaisen rekrytointimallin ideoinnin, perinteisen yhteishankintakoulutuksen sijaan. Hyvönen markkinoi mahdollisuutta yrityksille, suunnitteli yhdessä jokaisen mukaan lähteneen yrityksen kanssa toteutettavan kokonaisuuden, kehitti toimintaa jatkuvasti ja sai aikaan tuloksia.

Pilottikoulutusten tavoitteena on luoda kokeillen malleja, jotka takaavat osaavan työvoiman saatavuuden. Ne sisälsivät vähintään yhden ammatillisen tutkinnon osan suorittamisen, jonka avulla opiskelijan oli mahdollista saavuttaa sellainen osaamisen taso, joka mahdollistaa tämän työllistymisen kohdeyritykseen sekä jatkokouluttautumisen. ”Erityistä oli etenkin se, että koulutimme jokaisen työpaikan työntekijät perehdyttämään uudet työntekijät hyvin, jotta uudet tulokkaat kokisivat, että heidät otetaan hyvin vastaan".

Mallia on benchmarkattu jo nyt useissa muissa oppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Koulutuspilottihankkeen lisäksi Hyvönen on myös järjestänyt Pirkanmaalla erilaisia rekrytointitapahtumia, tehnyt paljon sidosryhmäyhteistyötä ja muun muassa perustanut erilaisia toimialakohtaisia neuvottelukuntia, joiden tavoitteena on kerätä tietoa ja kehittää rekrytointiin tähtääviä koulutuksia edelleen.

Lue lisää Rekrygaalasta

Rekrygaalan juontaja Peter Nyman esittelee ehdokkaan. Video: Tea Nikkilä

Yrityspalvelupäällikkö Armi Hyvönen ylsi Rekrygaalan Vuoden Rekrytoija -finaalikolmikkoon. Kuva:Duunitori.

Vuoden Rekrytoija -finaalissa olivat ehdolla Armi Hyvösen lisäksi Petteri Tuomimaa Varjolta ja Wilma Vilen Studentworkilta. Kuva:Duunitori

Kuva: Duunitori

Kuva: Duunitori