HiOMOn Yrittäjyysbuusti

HiOMOn Yrittäjyysbuusti tarjoaa Pirkanmaalla aloittaville ja tuoreille yrittäjille sparrausta, osaamista ja verkostoja. Saat rinnallesi HiOMOn innostavat valmentajat.

Yrittäjyysbuusti-palvelu on suunnattu TE-toimiston yrittäjyydestä kiinnostuneille asiakkaille. TAKKin HiOMO on yksi Yrittäjyysbuustin palveluntuottajista.

Yrittäjyysbuustissa pääset alkuun lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen yrittajyysbuusti@takk.fi

HiOMOn Yrittäjyysbuusti aloittavalle yrittäjälle

Aloittavan yrittäjän palvelu on tarkoitettu sinulle, joka haluat selkiyttää ajatuksiasi yritysideaan, yrittäjyyden eri vaihtoehtoihin tai yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Palvelu rakentuu kolmesta peruselementistä: henkilökohtaisesta coachauksesta, koulutuksesta ja aloittaville yrittäjille suunnatuista valmentajavetoisista ryhmätapaamisista. Hyödynnämme Yrittäjyysbuusti-palvelun tuottamisessa HiOMOn ja TAKKin laajoja verkostoja

1. Henkilökohtainen coachaus

  • Ensimmäisessä coachaustapaamisessa kartoitamme lähtötilanteesi ja tavoitteesi. Pohdimme erilaisia vaihtoehtoja käynnistää yritystoiminta ja ohjaamme sinua tuotteistamaan oman osaamisesi ja täsmentämään myytävää tuotetta/palvelua sekä sitä, onko tuotteelle markkinoita.
  • Toisessa coachaustapaamisessa käymme läpi tekemäsi selvitykset ja päätämme yhdessä jatkotoimenpiteistä. Voit joko jatkaa yrittäjyyspolulla tai lähteä ohjatusti selvittämään muita uravaihtoehtoja esimerkiksi TAKKin uraohjauspalvelujen kautta.  

2. Pikastartti yrittäjäksi -koulutus

Yrittäjyyspolulle suuntautuva asiakas voi osallistua maksutta Pikastartti yrittäjäksi -iltakoulutukseen. Koulutuksessa perehdytään yrityksen käynnistämiseen ja liiketoimintaan seuraavien teemojen kautta:

  • Yrittäjäominaisuudet, liikeideat, liiketoimintasuunnitelma
  • Segmentointi ja tuotteistaminen
  • Yrityksen taloudelliset laskelmat ja rahoitus
  • Yrityksen perustaminen, yritysmuodot ja juridiikka
  • Verotus ja alv
  • Myynti ja markkinointi

Koulutuksen aikana analysoit omia yrittäjävalmiuksiasi ja syvennät tietojasi yrittäjyydestä. Koulutuksessa laaditaan ohjatusti liiketoimintaan liittyvät suunnitelmat ja  taloudelliset laskelmat.

3. Ryhmätapaamiset

Yrittäjyysbuustin osallistujille järjestetään tarvittaessa valmentajavetoisia ryhmätapaamisia, joissa on mahdollisuus rakentaa verkostoja, tehdä nopeita kokeiluja ja saada vertaistukea.

HiOMOn Yrittäjyysbuusti tuoreelle yrittäjälle

Tuoreiden yrittäjien kohdalla palvelu tarjoaa apua yleisiin yrittäjiä ensimmäisinä vuosina askarruttaviin teemoihin ja vahvistaa yrityksen kriittisiä menestystekijöitä.

1. Henkilökohtainen coachaus

Ensimmäisessä coachaustapaamisessa kartoitamme sinun ja yrityksesi lähtötilanteen. Toisessa coachaustapaamisessa täsmennämme tavoitteitasi ja pohdimme yhdessä myös koulutus- ja verkostoitumistarpeitasi.

2. Yksilöllisen koulutuksen rakentaminen

Voit osallistua yrittäjän ammattitutkintokoulutuksen ja liiketalouden koulutuspäiviin. Teemoina voivat olla esimerkiksi toiminnan suunnittelu ja kehittäminen, markkinointi ja myynti, rahoitus, digitaalinen markkinointi tai MS Office-koulutukset. Yrittäjyysbuusti-palveluun voidaan sisällyttää 1-4 koulutuspäivää.

3. Ryhmätapaamiset

Yrittäjyysbuustin osallistujille järjestetään valmentajavetoisia ryhmätapaamisia, joissa voidaan rakentaa verkostoja, tehdä nopeita kokeiluja ja saada vertaistukea. Voit myös lähteä keskustelemaan harjoittelija- tai työvoimatarpeistasi TAKKin eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Miten mukaan HiOMOn Yrittäjyysbuustiin?

Palveluun hakeudutaan TE-toimiston kautta. Palvelun käyttö edellyttää ilmoittautumista TE-toimiston asiakkaaksi. Hyväksynnän jälkeen voit aloittaa Yrittäjyysbuustissa haluamasi palveluntuottajan kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan www.palvelualusta.fi -sivustolla tai jätä yhteydenottopyyntö TE-toimistoon yrittajyysbuusti@te-toimisto.fi

Kun olet saanut TE-toimistosta vahvistuksen palveluun osallistumisesta, laita sähköpostia osoitteeseen yrittajyysbuusti@takk.fi niin sovitaan ensimmäisestä tapaamisesta.

Lisätietoja HiOMOn Yrittäjyysbuustista

yrittajyysbuusti@takk.fi


Lue lisää yrittäjyyskoulutuksista

Mertaniemi Sirpa
kouluttaja
Puh. +358447906146
Yrittäjyys
Lähetä viesti
Pohjansaari-Kirmo Tuija
kouluttaja/koulutussuunnittelija
Puh. +358447906434
Johtaminen ja esimiestyö, Yrittäjyys, Tuote- ja palvelukehitys
Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!