ADAS kuljettajan tukijärjestelmät -koulutuksessa perehdytään kuljettajan avustusjärjestelmiin, joita tulee jatkuvasti lisää tekniikan mahdollistamana. Kuljettajan avustusjärjestelmät vaativat usein kalibroinnin määrättyjen huolto- ja korjaustöiden jälkeen. Tällaisia töitä voivat tunnistintyypistä ja järjestelmästä riippuen olla esimerkiksi nelipyöräsuuntaus ja muut alustageometriaan muutokset, komponentin irrotus ja asennus, sekä tuulilasin vaihto. Erilaiset järjestelmät vaativat erilaisia kalibrointimenetelmiä ja niihin käytettäviä erikoistyökaluja.

Alkavat koulutukset

Nimi Tyyppi Ajankohta
ADAS järjestelmät Lähiopetus
25.10.2022

Kesto

1 päivä

Ajankohta

25.10.2022 08:30 - 15:30

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere

Hinta

273 € (hintaan sisältyy alv 24%). Hinta sisältää ateriapaketin (aamukahvi+sämpylä ja linjastolounas).

Mikäli yritys maksaa koulutuksenne toivomme, että jätätte hakemukselle yrityksen Y-tunnuksen sekä verkkolaskuosoitetiedot, jos ne ovat käytössä.

Hakeutuminen

Hakuaika: 01.01.2022—18.10.2022

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

Hakulomakkeeseen

Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Koulutuksen sisältöön liittyvät kysymykset:

Kouluttaja Jaakko Laitinen puh. 044 7906 252

Koulutussuunnittelija Teemu Pisto puh. 044 7906 243

Hakeutumiseen liittyvät kysymykset:
Sihteeri Susanna Palomäki, p. 044 7906 222

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, veloitamme koko hinnan.
Mikäli koulutus peruuntuu tai keskeytyy oppilaitoksesta aiheutuvasta syystä, palautetaan kaikki maksut täysimääräisinä. Oppilaitos ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista. Koulutuksen peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.