Etäopetuksessa jatketaan soveltuvin osin 31.8.2021 asti

Uutiset
TAKKissa jatketaan soveltuvin osin etäopetuksessa 31.8.2021 asti. Kouluttajat ohjeistavat opiskelijoitaan opetusjärjestelyistä tarkemmin.

1. Opetuksessa ja ohjauksessa, joka toteutetaan lähiopetuksena huolehditaan opiskelijoiden sekä opetushenkilöstön turvallisuudesta tila- ja hygieniaratkaisuin.

2. Ammatillisessa koulutuksessa työssäoppimisjaksolla olevat opiskelijat menevät työssäoppimispaikkoihinsa. Jos työpaikalla oppiminen ei ole mahdollista, niin opiskelija palaa lähi- tai etäopetukseen. Työpaikalla toteutettavia näyttöjä voidaan arvioida myös etänä.

3. Perusohje pysyy voimassa: jos ilmenee hengitystieinfektio-oireita, on jäätävä kotiin ja hakeuduttava koronatestiin. Oireisena ei saa tulla TAKKiin eikä mennä työssäoppimispaikoille. Omalla ilmoituksella esimies voi toistaiseksi myöntää viisi poissaolopäivää sairauden perusteella.

4. Edelleen keskeistä on huolehtia hygieniasta. Kädet pitää pestä huolellisesti saippualla ja vedellä sekä kuivata hyvin. Välttämättömissä kohtaamisissa kahden metrin turvallisuusväleistä on huolehdittava. Edelleen on käytettävä maskeja ja/tai suojavisiiriä.

5. TAKKin toimitiloissa toimivat Juveneksen ravintolat Nasta ja Ratamo avataan kesätauon jälkeen 9.8.2021. Ruokajonossa ja ruokailun aikana on noudatettava turvavälejä.

6. Nirvan kuntosalin opiskelijakäyttö on tauolla.

7. TAKKin johtoryhmä seuraa koronatilannetta aktiivisesti ja tiedottaa mahdollisista muutoksista.