TAKK ja Jutilat yhteistyössä kohti jääkiekon MM-kisoja

Uutiset
Kun Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät Nokia Arenalla, naapurissa sijaitseva Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK muuntautuu Satu ja Timo Jutilan isännöimäksi VIP-tilaksi, Captain´s VIP-Loungeksi. Suomen pelipäivinä TAKKin tilat täyttyvät kisojen VIP-vieraista, ja TAKKin opiskelijat ovat osaltaan luomassa kisatunnelmaa ja tekevät näkyväksi tamperelaista osaamista.

- Yhteistyö Jutiloiden kanssa tarjoaa opiskelijoillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä toteuttamaan isoa kansainvälisestä tapahtumaa, kertoo TAKKin tavoitteista yhteistyölle Maria-Liisa Korolainen, joka organisoi järjestelyjä TAKKin puolelta.

- Kotikisat on järjestetty Tampereella viimeksi vuonna 1965, eli ainutlaatuinen tilaisuus on tosiaan kyseessä, vahvistaa Timo Jutila.

- Mittakaava kisoille tulee olemaan valtava, ja Tampere täyttyy sinivalkoisista väreistä toukokuussa, Jutila vakuuttaa.

Mukana järjestelyissä on iso joukko TAKKin opiskelijoita eri ammattialoilta. Sisustusremontoijaopiskelijat taikovat oppilaitoksen tiloista VIP-tilaa ja kauneudenhoitoalan opiskelijat valmistelevat VIP-vieraat kisakuntoon. Matkailu- ja ravitsemusalan, liiketalouden, turvallisuusalan sekä puhtauspalveluiden opiskelijat vastaavat vieraiden viihtymisestä kisapäivien VIP-tilaisuuksissa.

Opiskelijat suorittavat kisojen yhteydessä mm. työssäoppimisjaksoja tai tutkintoihinsa kuuluvia näyttöjä.

Ainutlaatuinen tilaisuus opiskelijoille

TAKKin sijainti, tilat ja fasiliteetit vakuuttivat Jutilat yhteistyöstä jo kaksi vuotta sitten, kun he ensimmäisen kerran ottivat yhteyttä TAKKiin.

- VIP-tilaisuuksien pääkokki kommentoi TAKKin opetuskeittiöllä vieraillessaan, että hänellä ei ole ikinä ollut näin hyviä tiloja työskennellä, Timo Jutila innostuu.

Sisustusalan opiskelijat saivat Jutiloilta vapaat kädet tilojen suunnitteluun. Opiskelijat ovat suunnitelleet tilojen muokkauksen luokista VIP-tilaksi. Opiskelijat myös toteuttavat stailauksen ja rakenteet yhteistyössä rakennusalan opiskelijoiden kanssa.

Kyseessä ei ole ihan pieni muutos vaan mittava projekti, joka on kehittänyt opiskelijoiden tiimityötaitoja, muutosvalmiutta ja kärsivällisyyttä. Tarjouspyyntöjen tekeminen, mainostoimistoyhteydet, hintojen ja vaihtoehtojen selvittely ovat vieneet paljon aikaa, mutta myös opettaneet paljon.

- Opiskelijoiden aitous ja koko yhteistyö TAKKilaisten kanssa ovat tehneet suuren vaikutuksen, Jutilat kiittelevät.

- Tämä on ainutkertainen kokemus meille kaikille, spektaakkeli, johon harvat ja valitut pääsevät mukaan. Jokainen opiskelija on tärkeä tekijä tässä projektissa!

Maria-Liisa Korolainen ja Satu ja Timo Jutila TAKKin opiskelijoiden MM-kisavalmennuspäivässä Suomi-huivien kanssa. Taustalla opiskelijat istumassa..

Maria-Liisa Korolainen ja Satu ja Timo Jutila TAKKin opiskelijoiden MM-kisavalmennuspäivässä.

Kirkkaan keltaisiin työvaatteisiin pukeutuneet rakennusalan opiskelijat rakentamassa VIP-sisäänkäyntiä TAKKiin. Maassa lautoja.

Rakennusalan opiskelijat valmistavat rakenteita VIP-tilojen sisäänkäynnille.

Kaksi sisustusalan opiskelijaa tikkailla ripustamassa vaaleaa verhoa.

Sisustajaremontoijaopiskelijat vastaavat sisätilojen muokkauksesta kisakuntoon.