Uutiset

Kasvu Open 2018 - Pirkanmaan Kasvupolku® starttaa!

Uutiset
Kasvuhakuisille yrityksille suunnattu haku Pirkanmaan kasvupolulle on nyt auki. Maksuttomaan sparraukseen voi hakea 2.4. asti.

Kasvupolun tuomaristo valitsee hakemusten perusteella 15 yritystä mukaan Pirkanmaan Kasvupolun asiantuntijoiden sparraukseen. Valituille yrityksille järjestetään sparrausta 26.4.2018 ja 22.5.2018 Tampereella. Kahden kehittämispäivän aikana kukin yritys tapaa yhteensä 10 eri asiantuntija ja kukin asiantuntija sparraa kahdenkeskisessä tapaamisessa yrittäjää 45 minuutin ajan. Kasvupolulle valitut yritykset pääsevät myös pitchaamaan elokuussa järjestettävään sijoittajatilaisuuteen.

Pirkanmaan Kasvupolku®-sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki kasvunälkäiset alueen yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Mukaan odotetaan erityisesti yrityksiä, jotka voivat hyödyntää, hyödyntävät jo tai tuottavat lisätyn- ja virtuaalitodellisuuden (AR/VR) ratkaisuja kasvun tekemiseksi.

Pirkanmaan kasvuyrityksiä ovat tukemassa Business Tampere, TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, Markkinointiakatemia, Azets ja ELY-keskuksen Piiru-hanke.

Tutustu Kasvupolun tarkempaan ohjelmaan https://www.kasvuopen.fi/kasvupolut/pirkanmaan-kasvupolku-2018 ja hae mukaan 2.4 mennessä: https://www.kasvuopen.fi/hae   

Infotilaisuus 21.3. Tampereella

Heräsikö kiinnostuksesi? Kasvupolun infotilaisuus Tampereella 21.3. kello 8-9, Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere. Tule kuulemaan kasvun mahdollisuuksista, Kasvu Openista ja Pirkanmaan Kasvupolusta kahvin äärelle.

KasvuOpenin tilaisuudet ovat maksuttomia, eivätkä sido sinua mihinkään!

Ilmoittaudu infotilaisuuteen: https://www.lyyti.fi/reg/Kasvu_Open_kiertue_2018_6945  

Lämpimästi tervetuloa! Ota työkaverisi ja yrittäjätoverisi mukaan!

Lisätietoa tapahtumasta tai Kasvu Openista saa Kasvupolun vetäjiltä:
Satu Haka, puh. 050 304 8779, satu.haka@kasvunroihu.fi
Ernesto Pylväläinen, puh. 044 275 3352, ernesto.pylvalainen@kasvunroihu.fi