Uutiset

Palvelualojen Loistoduunissa oli tunnelma korkealla

Uutiset
Noin 40 yritystä ja työnantajaa tapasi TAKKin järjestämässä Loistoduuniin-rekrytapahtumassa satoja työpaikoista kiinnostuneita. Ensimmäistä kertaa tapahtuman ohjelmassa oli koulutusinfoja. Esittelyssä olivat erityisesti oppisopimuskoulutuksen mahdollisuudet, mutta myös muut vaihtoehdot. Infot keräsivät kiinnostuneita.

Maaliskuun Loistoduunissa olivat esillä palvelualojen työpaikat ja koulutukset. Työnantajat hakivat tekijöitä mm. sosiaali- ja terveysalalle, turva-alalle, puhtaus- ja kiinteistönhoitopalveluihin, matkailu- ja ravitsemisalalle sekä kaupan alalle.

Loistoduuniin-rekrytointitapahtumat ovat TAKKilaisten yhteinen ponnistus, joka toteutetaan eri koulutusalojen ja yksiköiden yhteistyöllä. Tapahtuman toteutuksessa on aina mukana myös TAKKin opiskelijoita, jotka pääsevät tapahtumassa kokeilemaan tapahtumatuotantoa käytännössä. Tällä kertaa  mukana tapahtumaa tekemässä oli opiskelijoita matkailu- ja ravitsemisalalalta, Urabooster-koulutuksesta, kauneudenhoitoalalta ja puhtauspalveluista.

Kiitokset kaikille tapahtuman kävijöille, työnantajille ja toteuttajille!

Seuraava Loistoduuni toukokuussa 2019

Seuraavan kerran Loistoduunissa rekrytoidaan 9.5..2019. Silloin keskitytään tekniikan alojen duuneihin.
www.takk.fi/duuni