Uutiset

Rekrytapahtuma Loistoduuniin! teki loistopaluun

Uutiset
Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumassa oli tällä kertaa tarjolla palvelualojen työpaikkoja. Työnantajat ja työnhakijat kiittelivät toisiaan innokkuudesta ja aktiivisuudesta.

Loistoduuniin!-rekrytointitapahtuma teki loistopaluun kahden vuoden tauon jälkeen. Tapahtuma järjestettiin TAKKin Nirvan toimipisteessä torstaina 28.4. Osallistujia oli yli 200, joten oppilaitoksen käytävillä riitti vilskettä. Tarjolla oli palvelualojen työpaikkoja 40:ltä työnantajalta. Työnhaun lomassa osallistujat pääsivät nauttimaan kahvi- ja makkaratarjoiluista.

– Oli mukava nähdä, että niin monet yritykset ja työnhakijat innostuivat lähtemään mukaan tapahtumaan. Yrityksiltä tuli kiitosta siitä, että paikalle saapuneet työnhakijat olivat aidosti kiinnostuneita heidän tarjoamistaan työmahdollisuuksista. Muutenkin tällainen paikan päällä toteutettu tapahtuma otettiin ilolla vastaan parin vuoden tauon jälkeen. Yritykset toivoivat lisää vastaavia tapahtumia TAKKissa, kertoo TAKKin yrityspalvelupäällikkö Annika Peltomaa.

Loistoduuniin! vetää työnantajan suupieliä hymyyn

Myyntipäällikkö Pia Räsänen Winclean Oy:lta kertoo olleensa mukana Loistoduuniin!-tapahtumissa alusta lähtien.

– Kun tietää, että Loistoduuniin!-tapahtuma on tulossa, jo se vetää suupieliä hymyyn!, Pia kertoo.

– Täällä on aivan omanlainen fiilis, jollainlailla läheinen ja rento.

Pia hoitaa Wincleanilla myös rekrytointeja. Rekrytointitapahtuman ehdottomaksi eduksi Pia mainitsee kohtaamiset. Työnhakijat pääsevät kyselemään yrityksistä sekä työpaikoista ja niihin liittyvistä yksityiskohdista, kuten työvuoroista. Yritykset puolestaan pääsevät lisäämään tunnettuuttaan työnantajana.

Tapahtuman aikana Wincleanin pisteellä oli otettu ylös paritkin yhteystiedot ja kehotettu hakijoita verkkosivuilta löytyvän hakemuksen täyttöön.

– Oli paljon potentiaalisen oloisia hakijoita. Loistoduuniin tulee aina hyvin porukkaa, enkä tiedä kuinka siinä onnistuttekin! Näyttäisi siltä, että hyvin meni, tiivisti Pia tunnelmia heti tapahtuman jälkeen. 

Neta saapui kartoittamaan Tampereen työtarjontaa 

Vastikään Riihimäeltä Tampereella muuttanut Neta Lahti oli bongannut Loistoduuniin!-rekrytointitapahtuman mainoksen Tamperelaisesta. Hän päätti tulla katsomaan, millaisia töitä Tampereella olisi tarjolla.

– Minulla on alla kuvataiteen tutkinto, mutta sillä en ole saanut vielä alan töitä. Olenkin tehnyt paljon palvelualojen töitä, Neta kertoo.

Netan mielestä tapahtuman työpaikkatarjonta oli kiinnostava, vaikkakin tarjolla oli myös paljon hyvin samantyyppisiä töitä etenkin siivouspalveluista. 

– Työnantajat olivat ystävällisiä ja mukavia. He ottivat aktiivisesti kontaktia ja auttoivat täyttämään avoimia hakemuksia, Neta kertoo. 

Neta istumassa pöydän ääressä, edessään pahvimukillinen kahvia sekä leivos. Yllä ruudullinen kauluspaita.

Riihimäeltä Tampereelle muuttanut Neta Lahti pysähtyi kahvitarjoilun äärelle työnantajien luona kierrettyään.

Wincleanin Pia Räsänen ja Pia Kortesniemi sinisävyisten ilmapallojen edessä.

Winclean Oy:n Pia Räsänen ja Pia Kortesniemi kertoivat, että suupielet vetäytyvät hymyyn jo siinä vaiheessa, kun kuulee Loistoduuniin!-tapahtuman olevan tulossa. Heidän kokemuksensa mukaan tapahtumaan löytää paikan päälle aina paljon työnhakijoita.