Uutiset

TAKKin Moodle on uudistunut

Uutiset
TAKKin Moodle on päivitetty uudempaan versioon. Tavoitteena on ollut selkeyttää ja parantaa toiminnallisuutta. Uudistus on vaikuttanut myös kirjautumiskäytäntöön: Moodleen kirjaudutaan nyt TAKKin sähköpostiosoitteella.

Samaan aikaan Moodle-päivityksen kanssa on otettu käyttöön TAKKin opiskelijaintra, jonne on pääsy opiskelijoilla ja henkilökunnalla. Opiskelijaintran kautta hoidetaan jatkossa kaikkia opiskelijoita yhteisesti koskeva viestintä, mm. ajankohtaistiedotus ja opiskelua koskevat ohjeet, oleelliset yhteystiedot ja opiskelijan palvelut. Opiskelijaintraan pääsee Moodlen kautta.

Kirjautuminen uuteen Moodleen

Uudistettuun Moodleen kirjaudutaan siis TAKKin sähköpostiosoitteelle. TAKKin sähköpostiosoite tehdään kaikille opiskelijoille opintojen alkuvaiheessa. Se on pääsääntöisesti muotoa etunimi.x.sukunimi@edu.takk.fi (x:n paikalla toisen etunimen alkukirjain).

Poikkeuksia tuohon pääsääntöön kuitenkin on, eli jos et muista/tiedä TAKKista tehtyä sähköpostiosoitetta ja kirjautumisen tai käytön kanssa kanssa tulee mutkia matkaan, kannattaa olla yhteydessä omaan vastuukouluttajaan. Hän auttaa asiassa eteenpäin.

Lisätietoa verkko-opiskelusta ja linkit Moodleen ja opiskelijaintraan