Uutiset

TAKKin Yrityspalvelu palvelee yrityksiä kesälläkin

Uutiset
Heinäkuussa on hyvä hetki suunnitella ja ideoida tulevan syksyn ja talven uusia koulutusmahdollisuuksia yhdessä yritysten kanssa. TAKKin yrityspalvelupäällikkö Armi Hyvönen ja kaupan alan kouluttaja Tea Nikkilä suunnittelivat tulevaa Tuurissa Onnentiellä Veljekset Keskinen Oy:n henkilöstöpäällikkö Arja Jauhiaisen kanssa.

Veljekset Keskinen panostaa henkilöstönsä osaamisen varmistamiseen, ja sitä kautta henkilöstön hyvinvoinnin lisäämiseen. TAKK on tuttu kumppani Tuurissa Keskisellä. Yhteistyössä toteutettiin Suomen suurimman kyläkaupan henkilöstölle palveluosaajapassikoulutukset.

Kyläkaupassa vierailee yli 6 miljoonaa vuosittaista kävijää. Kyläkauppa rakentuu useista yksiköistä, joista jokaisessa on erilaisia osaamistarpeita. Tavarapuotina tunnetun tavaratalon ja elintarvikemyymälä Ruokapuodin lisäksi Kyläkauppaan kuuluu Pihamyymälä, Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela, erilaisia ravintoloita ja kahviloita, Liikenneasema OnnenLiekki sekä Kauppakatu ulkopuolisine yrittäjineen. Tapaamisessa käytiin läpi eri yksiköiden tulevia osaamis- ja koulutustarpeita.

- Rakennamme yrityskohtaisesti joustavia ja yrityksen tarpeeseen sopivia koulutus- ja palvelukokonaisuuksia, kertoo Armi Hyvönen yrityspalvelun toimintaperiaatteesta.

- TAKKissa on tarjolla myös iso joukko valmiita koulutustuotteita, mutta useimmiten niistäkin muokataan yritykselle istuva toteutus.

Yhteistyö yrityksen kanssa käynnistetään keskustelulla, jossa käydään läpi mm. osamistarpeet ja alan tulevaisuuden näkymät. Sen jälkeen lähdetään miettimään koulutusratkaisuja, kuten nyt Veljekset Keskisen Arja Jauhiaisen kanssa.

TAKK on toteuttanut Veljekset Keskinen Oy:lle palveluosaajapassikoulutusta.

TAKK on toteuttanut Veljekset Keskinen Oy:lle palveluosaajapassikoulutusta.

TAKKilaiset tapasivat myös Kyläkaupan siivoojana tunnetun Tuula Hautalan.

TAKKilaiset tapasivat myös Kyläkaupan siivoojana tunnetun Tuula Hautalan.