Uutiset

TAKKissa jatketaan soveltuvin osin etäopetuksessa

Uutiset
Etäopetusta TAKKissa jatketaan soveltuvin osin 31.7.2021 asti. Vastuukouluttajat ohjeistavat opiskelijoitaan tarkemmin. Opetuksessa ja ohjauksessa, joka toteutetaan lähiopetuksena huolehditaan opiskelijoiden sekä henkilöstön turvallisuudesta tila- ja hygieniaratkaisuin.

TAKKin toimitiloissa toimivat Juveneksen ravintolat Nasta ja Ratamo avataan 3.5.2021. Turvavälejä on tärkeä noudattaa ruokajonossa ja ruokailun aikana.

Ammatillisessa koulutuksessa työssäoppimisjaksolla olevat opiskelijat menevät työssäoppimispaikkoihinsa. Jos työpaikalla oppiminen ei ole mahdollista, niin opiskelija palaa lähi- tai etäopetukseen. Työpaikalla toteutettavia näyttöjä voidaan arvioida myös etänä.

Perusohje pysyy voimassa: jos ilmenee hengitystieinfektio-oireita, on jäätävä kotiin ja hakeuduttava koronatestiin. Oireisena ei saa tulla TAKKiin eikä mennä työssäoppimispaikoille.

Edelleen on keskeistä huolehtia hygieniasta. Kädet pitää pestä huolellisesti saippualla ja vedellä sekä kuivata hyvin. Välttämättömissä kohtaamisissa kahden metrin turvallisuusväleistä on huolehdittava. Edelleen on käytettävä maskeja ja/tai suojavisiiriä.

Nirvan kuntosali pidetään edelleen suljettuna.

TAKKin johtoryhmä seuraa koronatilannetta aktiivisesti ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan viivytyksettä.