Tarjoamme kuljetusalan ammattipätevyyskoulutuksia myös verkko-opetuksena. Verkko-opetuksena hyväksytysti suoritettu koulutus antaa samat ammattipätevyysmerkinnät kuin lähiopetuksena suoritettu koulutus. Voit suorittaa koulutuksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Toteutus

Verkko-opiskeluna ammattipätevyyskoulutuspäivän voi suorittaa yhdessä päivässä tai halutessaan jakaa suorituksen kahdelle peräkkäiselle päivälle. Koulutukseen osallistutaan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla, jossa on nettiyhteys. Lisäksi tarvitaan mobiililaite ja Whatsapp-sovellus yhteydenpitoon valvomon kanssa. Kouluttaja on koko ajan paikalla valvomossa. Verkko-opetukseen tunnistaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Verkko-opetuksena valittavissa olevat koulutusaiheet:
Ennakoiva ajo
Turvallinen työympäristö
Logistiikkaturvallisuus
Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa
Scania polttoainetalous, maantieliikenne
Scania tekniikkakoulutus kuljettajille
Scania polttoainetalous, maantieliikenne
Mercedes-Benz käyttökoulutus

Hyväksytystä koulutusaiheesta menee rekisterimerkintä sähköisesti Traficomin järjestelmään.

Ajankohta

Nonstop-koulutusta

Hinta

97 euroa (sis alv 24%), lisäksi ammattipätevyyden rekisteröinti 11 euroa (arvonlisäveroton maksu). Hinta yhteensä 108 euroa/koulutusaihe.

Laskutamme vasta, kun koulutusaihe on käyty kokonaisuudessaan hyväksytysti loppuun.

Hakeutuminen

Hakuaika: 23.12.2021—30.12.2022

Tutustu koulutuksiin tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa:  https://kuljettajaopetus.fi/takk

Lisätiedot

Valvomon aukioloajat: Valvomo on avoinna ma-to 8-22 ja pe-la 8-16

Valvomossa koulutustasi valvoo ja tukee ammattipätevyyskouluttaja. Valvomo auttaa sinua koulutuksen suorituksen aikana olevissa ongelmissa ja kysymyksissä liittyen koulutuksen sisältöön. Valvomoon saat chat-yhteyden koko koulutuksen ajan. 

Verkkokoulutuksen tekninen tuki tarjoaa apua, mikäli sinulla on ongelmia koulutukseen ilmoittautumisessa, kirjautumisessa tai verkkokoulutuksen aloittamisessa. Teknisen tuen numero 020 735 2090 on avoinna arkipäivisin klo 08:00 - 15:30.