Nokian kaupungin ateria- ja siivouspalveluyksikkö tuottaa ateria- ja siivouspalveluja kaikkiin kaupungin erilaisiin kohteisiin, mm. päiväkoteihin, kouluihin, virastoihin ja kirjastoon. Haluatko päästä osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa työkaverinasi on n. 170 monipalveluosaajaa? Meillä pääset tekemään töitä iloisten ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Uudistamme siivouspalvelujamme jatkuvasti ja helpotamme siivousta uusien laitteiden avulla. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta tarjolla on myös viikonlopputöitä niistä kiinnostuneille. Työpaikkamme ovat aluksi määräaikaisia, mutta hyvät tyypit vakinaistetaan varmasti. Panostamme Nokian kaupungilla työntekijöidemme työhyvinvointiin ja palvelemme asiakastamme
suurella sydämellä. Tarjoamme turvallisen työyhteisön tuen ja varmistamme työn jatkuvuuden.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu alasta kiinnostuneille työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita suorittamaan koulutuksen ja työllistymään alalle. Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja positiivista asiakaspalveluasennetta ja tarjoamme osana hyvää työporukkaa hyvän perehdytyksen ja opastuksen.

Toteutus

Koulutus järjestetään puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammatin monipuolisiin työtehtäviin suuntautuen. Koulutus kestää 1-4 kuukautta aiempaan osaamiseesi pohjautuen. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa yksi tutkinnon osa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkinnosta. Koulutuksen aikana ja päätteeksi ensisijainen tavoite on työllistyminen ja uuden urapolun luominen.

Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-palveluiden asiakkaille, yli 20-vuotiaille henkilöille joilla on koulutustarve.

 

Sisältö

Kymmenen työpäivää kestävän tutustumisjakson sisältöön kuuluvat
- osaamiskartoitus ja henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS,
- asiakaspalvelun perusteet ja palveluosaaminen,
- ohjattu tutustuminen yrityksen työympäristöön sekä
- valinta ammatilliselle jaksolle.

Koulutuksen ammatillisella jaksolla hankitaan alan työskentelyyn keskeistä osaamista. Ohjatussa työssäoppimisessa tutustutaan alan työtehtäviin, työyhteisöön sekä suoritetaan tutkinnon osan näyttö. Ammatillisen jakson kesto on enintään 31.12.2021 asti.

Ammatillisen jakson sisältöä ovat
- asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tutkinnon osien sisältöalueet,
- asiakaslähtöinen palveluasenne ja palveluosaaminen,
- asiakasturvallisuus,
- työyhteisötaidot ja vaitiolovelvollisuus,
- hygienian perusteet, hygieniapassi ja aseptiikka,
- työturvallisuuskorttikoulutus,
- hätäensiapu,
- työkohteiden mukaan määräytyvät siivouksen ja ruokapalvelujen perusteet,
- kohteet huomioivat osaamisen kehittämispajat sekä
- ohjattu työssäoppiminen ja osan näyttö HOKS:n mukaan .

Korttien ja passien viranomaismaksut jäävät opiskelijan maksettaviksi.

Ajankohta

19.09.2022—10.01.2023

Paikka

Kurssikeskuksenkatu 11, 33100 Tampere

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Mikäli opiskelijan tarvitsee suorittaa jokin ammattipätevyyskortti, esim. työturvallisuuskortti tai hygieniapassi, niin opiskelija maksaa itse korttimaksun (10 €/kpl).

Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. 
Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta: 
http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/tyovoimakoulutus/haku_ja_valinta/.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella: www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Hakeutuminen

Hakuaika: 01.02.2022—04.09.2022

Täytä hakemus 'Hae tähän koulutukseen' -painikkeen kautta. Koulutuksen numero on 701085, hakemukselle pääset tästä  Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman vahvaa tunnistautumista, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten täytäthän hakemuksesi huolellisesti. Kerro hakemuksesi tarkemmissa perusteluissa kiinnostuksestasi koulutukseen ja mahdollisesta aikaisemmasta kokemuksestasi alalta. Kerro miksi juuri sinusta tulisi hyvä osaaja tälle alalle. Puutteelliset tiedot heikentävät mahdollisuuksia tulla kutsutuksi haastatteluun.

Jos olet hakenut myös muihin työvoimakoulutuksiin, merkitsethän koulutukset tärkeysjärjestykseen. Tampereen seudun ulkopuolelta hakevien kannattaa tuoda hakemuksessaan esiin, miten opiskelun aikainen majoittautuminen tai kulkeminen koulutukseen järjestyy. Oppilaitoksella ei ole asuntolaa.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi .
- Koulutuksen hakuaika päättyy: 4.9.2022.

- Haastattelut: 13.9.2022

Koulutuksen nopean ja tiiviin haastatteluaikataulun vuoksi haastatteluaikojen muuttaminen tai siirtäminen ei ole mahdollista.
Kutsun saaneilla tulee olla valmius osallistua haastatteluun annettuna ajankohtana. Jos saat kutsun haastatteluun, mutta et voi osallistua, niin varaudu toimittamaan sairauslomatodistus, todistus työssäolosta tai muu poissaolotodistus TE-toimistoon.

Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

- Ateria- ja siivouspalvelupäällikkö Sari Pesonen, puh. 050 363 5833, sari.pesonen@nokiankaupunki.fi.
- Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK, koulutuspäällikkö Eija Järvilahti, puh. 044 7906 305eija.jarvilahti@takk.fi.