Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä laatoittajan työtehtäviin. Opiskelijan tulee soveltua henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan laatoitustöihin.

Kohderyhmä

Täydennyskoulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti työttömät ja työttömyysuhan alaiset rakennusalan koulutusta tai työkokemusta omaavat henkilöt, joilla on tarve laajentaa osaamistaan työllistymismahdollisuuksien lisäämiseksi.

Toteutus

Koulutus  sisältää ohjattua työsaliharjoittelua ja tietopuolista opiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutus painottuu käytännön kädentaitojen oppimiseen.

Koulutus ei sisällä lomajaksoa.

Sisältö

Koulutuksen sisältö:
·henkilökohtainen työturvallisuus, rakennusalan työturvallisuuskortti
·laatoitettavan pinnan pohjatyöt ja vedeneristys; vanhan laatoituksen purkaminen, pinnan oikaiseminen ja tasoittaminen, lattian kaadot, märkätilojen vedeneristys
·laatoitustyöt seiniin, lattiaan, kalusteiden välitilaan; laattajaon suunnittelu, laattojen kiinnitys, saumaaminen, silikonimassan asennus
·laatoittajan työkalujen ja -koneiden käyttö, asiakaspalvelu ja materiaalitietous
·työkohteen järjestyksen ylläpito

HUOM! Tutkinnon tai osatutkinnon suorittaminen ei ole mahdollista, koulutus ei sisällä näyttöjä.

Ajankohta

01.04.2019—27.09.2019

Kesto

4-6 kk, henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, 33820 Tampere

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakeutuminen
Hakuaika: 02.01.2019—08.03.2019

Työvoimakoulutukseen haetaan työ- ja elinkeinotoimiston Internet-sivuilla http://www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella Hakijat valitaan haastatteluun hakemuksessa annettujen tietojen perusteella, joten hakemus kannattaa täyttää huolellisesti. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi-palvelun kautta.

Aloitukset 4.2., 1.4., 3.6.. Varmista ajankohdat te-toimistosta.

Lue lisää