Päivitä liiketoiminnan ammattitaitoasi!

Tule täydentämään aikaisempaa liiketoiminnan osaamistasi yksilöllisesti räätälöidyn koulutuspolun avulla. Koulutuksessa löydät uusia työmahdollisuuksia aikaisemman osaamisesi mukaisissa asiakaspalvelu-, myynti-, toimisto- tai taloustehtävissä. 

Kohderyhmä

Täydennyskoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille työnhakijoille.

Koulutus soveltuu sinulle, jolla on aikaisempia liiketoiminnan opintoja, mutta vain vähän alan työkokemusta tai työkokemuksesta on kulunut jo jonkin verran aikaa. Täydennyskoulutuksessa päivität osaamisesi ja vahvistat ammattitaitoasi käytännön työtehtävissä.

Toteutus

Koulutus on kokopäiväistä opiskelua ja merkittävä osa koulutuksesta on työssäoppimista. Koulutuksen kesto on noin neljä kuukautta. Koulutuksen alussa sinulle suunnitellaan yksilöllinen opiskeluohjelma, jota täsmennetään tavoitteidesi ja työssäoppimispaikan työtehtäviesi mukaan. Koulutuksen alussa päivitetään työnhakutaitoja, MS Office -ohjelmien peruskäyttötaitoja, työyhteisö- ja viestintätaitoja sekä opiskellaan muita liiketoiminnan opintojaksoja. Aloitusjakson jälkeen alkaa työssäoppiminen, jonka aikana lähiopetuspäiviä on henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.  Lähiopetuspäivät pidetään TAKKin Tampereen valtatien ja Nirvan kampuksilla klo 9-15.30.

Työssäoppiminen
Sinun kannattaa kartoittaa alustavasti sinulle ja tavoitteisiisi sopivia työssäoppimispaikkoja jo ennen koulutuksen alkua.  Kouluttajasi TAKKissa ohjaa tarvittaessa työssäoppimispaikan haussa ja valinnassa. Työssäoppimisen aikana noudatetaan työpaikan työaikoja.

Sisältö

Alkujaksolla koulutusohjelmaasi sisältyy MS Office -ohjelmien käyttöä, työnhakuvalmennusta, työyhteisötaitoja, asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja sekä muita tarjolla olevia liiketoiminnan opintojaksoja. Opiskeluohjelmasi sisältö tarkennetaan työssäoppimispaikan työtehtävien mukaisesti esimerkiksi seuraavista aiheista:

Back office -palvelut:
- MS Office -tehokäyttö
- Office 365 tiimityössä
- Excel kannattavuuden hallinnassa
- Projektinhallinta
- Tapahtumajärjestelyt

Myynti ja markkinointi:
- Asiakaspalvelun kehittäminen
- Myynnin kehittäminen
- Palvelumuotoilu
- Verkkokauppa
- Markkinointiviestintä ja brändinhallinta
- Digitaalinen markkinointi
- Markkinointimateriaalin tuottaminen: Adoben Photoshop kuvankäsittely, InDesign taitto-ohjelma, Illustrator piirto-ohjelma, Adobe yhteiskäyttö

Taloushallinto:
- Kirjanpito
- Arvonlisäverotus
- Laskutus, ostotoiminnot ja reskontrat
- Palkanlaskenta
- Tilinpäätös
- Taloushallinnon sovellusohjelmat

Huom! Kyseessä on ammattitaidon ja osaamisen päivityskoulutus, joten näistä valitaan yksi suuntautumisvaihtoehto aikaisemman koulutuksen tai työkokemuksen mukaisesti.

Ajankohta

24.08.2020—18.12.2020

Kesto

Koulutus kestää enintään 4 kk, ja tavoitteena on työllistyä joustavasti heti, kun osaaminen on riittävällä tasolla.

Paikka

Lähiopiskelupäivät pidetään TAKKin Tampereen valtatien ja Nirvan kampuksilla klo 9-15.30.

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/tyovoimakoulutus/haku_ja_valinta.

Hakeutuminen
Hakuaika: 06.04.2020—09.08.2020

Täytä hakemus TE-toimiston sivuilla. Hakemukseen pääset tästä.

Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten täytä hakemus huolella. Kerro kiinnostuksesi koulutukseen ja aikaisempi kokemuksesi alasta hakemuksen tarkemmissa perusteluissa. Perustele hakemuksessasi koulutuksen tarpeellisuus työnhakusi kannalta ja kerro myös millaisia työtehtäviä olet hakemassa. Esivalinta tehdään 11.8.2020 ja haastattelut järjestetään 17.-18.8.2020

Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa www.te-palvelut.fi.

Lisätiedot

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK
Koulutussuunnittelija Pirkko Somero, puh. 044 7906 453, pirkko.somero@takk.fi
Koulutuspäällikkö Rosa Hyvönen, puh. 044 7906 428, rosa.hyvonen@takk.fi