KOULUTTAUDU MYYJÄKSI PIRKANMAAN OSUUSKAUPPAAN

Etsimme tekijöitä, jotka hurmaavat asiakkaat omalla persoonalla ja asiakaslähtöisellä palveluasenteella!
Uusi rekrytoiva koulutus on nyt haussa. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea. Koulutus antaa erinomaiset valmiudet nähdä, tutustua ja luoda uraa monipuolisella kaupan alalla sekä suorittaa liiketoiminnan perustutkinnon tai ammattitutkinnon osia.

Tule infotilaisuuteen maanantaina 10.12.2018 klo 13 kuulemaan lisää koulutuksesta Pirkanmaan TE-toimiston esittelytila Satiiniin, 1. krs, Pellavatehtaankatu 25.

Tavoite

Tavoitteena on kouluttaa osaavia myyjiä, jotka koulutuksen jälkeen työllistyvät Pirkanmaan Osuuskaupan myymälöihin ja jatkavat tutkintokoulutusta oppisopimuksella tai omaehtoisena koulutuksena. Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa sinulle vaihtelevia ja monipuolisia kaupan työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työtehtävissäsi, vahvan työtiimin tuen ja vastuullisen työnantajan.
Koulutuksessa suoritetaan liiketoiminnan perustutkinnosta asiakaspalvelu ja työyhteisössä toimiminen tutkinnon osat tai mikäli olet jo suorittanut liiketalouden perustutkinnon, voit suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinnosta liiketoiminnan tehtävissä toimiminen tutkinnon osan.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu Pirkanmaan alueen työttömille ja työttömyysuhanalaisille yli 20-vuotiaille henkilöille, jotka haluavat liiketalouden tutkinnon ja työpaikan kaupan alalta.
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

 • iloinen ja aito asiakaspalveluasenne ja kykyä hurmata hetkessä
 • ripeä työskentelyote
 • rakkaus ruokaan
 • halua oppia ja ottaa vastuuta
 • mahdollisuus työskennellä kaikkina myymälän aukioloaikoina
 • hyvät yhteistyötaidot
Toteutus

Koulutus toteutetaan koulutussopimuksella työpaikalla ja teoriakoulutus TAKKissa HOKSin eli henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Koulutus alkaa noin kolmen viikon kestoisella lähiopiskelu jaksolla ja jatkuu sen jälkeen työpaikalla oppien. Koulutuksen jälkeen on tavoitteena työllistyä Pirkanmaan Osuuskaupan myymälöihin ja jatkaa tutkintokoulutusta oppisopimuksella tai omaehtoisena.

Sisältö

Koulutuksen aiheita ovat:

 • Orientointi
 • Perehtyminen Pirkanmaan Osuuskaupan toimintaan ja myyjän työtehtäviin
 • Asiakaspalvelu- ja myyntitaidot
 • Työyhteisötaidot
 • Työturvallisuus
 • Hygieniapassi
 • Asiakastilanteet englannin ja ruotsin kielellä
 • Word, Excel, PowerPoint
 • Ohjattu työssäoppiminen ja tutkinnon näytöt

Työpaikalla tapahtuvan oppimisen työtehtävät sisältävät asiakkaiden palvelemista kassalla sekä hyllyjen välissä, saatavuuden varmistamista ripeällä hyllytyksellä sekä toimipaikan palveluvalikoimasta riippuen Oma – keittiö palvelupisteessä työskentelyä. Oma keittiö -palvelupisteessä myyjän tehtävät sisältävät lihan ja kalan käsittelyä, salaattien ja mukaan otettavien lounastuotteiden valmistusta reseptiikan mukaisesti sekä aktiivista myyntityötä.

Ajankohta

23.01.2019—06.06.2019

Paikka

Koulutuspaikkana TAKK, Nirva (Kurssikeskuksenkatu 11, 33820 Tampere) sekä Pirkanmaan Osuuskaupan Prisma, S-market ja Sale toimipaikat

Hinta

Koulutus on osallistujille maksutonta.

Hakeutuminen
Hakuaika: 29.11.2018—02.01.2019

Hakeutuminen TE-toimiston nettisivuilla www.te-palvelut.fi (koulutusnumero 682793). Hakijat kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Haastattelut pidetään 8.1.2019 Pirkanmaan Osuuskauppa, Lempääläntie 21. Täytä hakemus myös Pirkanmaan Osuuskaupan rekrytointisivulle www.workyours.fi.

Lisätiedot

TAKK, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
Kouluttaja Tea Nikkilä, tea.nikkila@takk.fi, 044 7906429
Lisätietoja työtehtävistä tai työnantajasta voit kysyä sähköpostilla osoitteesta rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi
Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palvelujen Koulutusneuvonnasta 0295 020 702 klo ma - pe 9-16.15.

Lue lisää