Kesäksi töihin TAYSiin sairaalahuoltajaksi

Hae nyt kesätöihin TAYSiin sairaalahuoltajaksi! Sinulle solmitaan oppisopimus kesän ajaksi ja mikäli viihdyt työssäsi ja TAYS katsoo sinun olevan sopiva sairaalahuoltajaksi, tarjoamme sinulle syksystä lähtien määräaikaisen työpaikan.

 

Tavoite

Tavoitteena on suorittaa puhtausalan ammatti- tai perustutkinnosta yksi osa.

Kohderyhmä

Sairaalahuoltaja tekee tärkeää työtä huolehtien potilaille mukavat puitteet ja vaikuttavat näin osaltaan miellyttävän sairaalakokemuksen syntymiseen. Sairaalahuoltajan työ koostuu monipuolisista asiakaspalvelu- ja puhtaanapitotehtävistä.

Olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilö, jolla on vahva halu palvella asiakkaita. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta sairaalahuoltajan tehtävistä - asenne ja halu tehdä työtä ratkaisevat! Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, olet vastuullinen ja tarkka työntekijä. Sinulle sopii vuorotyö ja sinulla on hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto.

Ajankohta  16.04.2018 - 30.09.2018

Kesto  Koulutus kestää kesän 2018 ajan. Tarkka koulutusaika on yksilöllinen.

Paikka  Työssäoppiminen tapahtuu Tampereen yliopistollisen sairaalan toimipisteissä. Kouluttajana toimii Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, jossa suoritetaan työssä vaadittavat kortit ja teoriaopetus.

Hakeutuminen

Hae koulutukseen tästä. TAYS kutsuu  haastatteluun valittavat hakemuksen perusteella, joten täytäthän hakemuksen huolellisesti. Kerro perustelut kohdassa erityisesti miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta ja oletko halukas jatkamaan koulutuksen jälkeen työsuhteessa, oppisopimussuhteessa tms. TAYS:ssa.

Muualta kuin Tampereen seudulta olevien hakijoiden tulee selvittää, miten majoitus järjestyy, koska kouluttajalla ei ole asuntolaa.

TAYS haastattelee hakijoita hakemusjärjestyksessä. Oppisopimukset solmitaan nonstoppina jokaiselle yksilöllisesti.

Toteutus

Koulutus koostuu pääosin sairaalahuoltajan käytännön työtehtävistä, joita tehdään TAYS:ssa työssä oppien. Tarvittavat teoriaopinnot ja korttikoulutukset suoritetaan oppilaitoksessa.

Tervetuloa INFOtilaisuuteen kuulemaan koulutuksesta lisää:

pe 13.4.2018 klo 12-14 TAKK, Tampereen Valtatie 15, Tampere, luokka 460 ja 462

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. TAYS maksaa opiskelupäiviltä palkan.

Hakuaika päättyy

31.05.2018

Lisätiedot:

Lisätietoja työstä ja oppisopimuksesta:

Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri
Suunnittelija Hanna Virtanen
puh. 03 3116 5796
hanna.m.virtanen@pshp.fi


TAKK, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
Koulutuspäällikkö Eija Järvilahti
puh. 044 7906 305
eija.jarvilahti@takk.fi


Oppisopimusasiat
Koulutustarkastaja Marianna Arvola
puh. 044 7906 411
marianna.arvola@takk.fi