Uutiset

Kevään Urabooster-koulutus saatiin menestyksekkäästi päätökseen

Uutiset
Kevään Uraboosterin opiskelijoiden keskuudessa vallitsi iloinen tunnelma, kun urakan päätöstä juhlistettiin pullakahvein. Urabooster on korkea-asteen jatko-opintoihin pyrkiville, välivuotta viettäville, pirkanmaalaisille nuorille järjestettävä koulutus, joka tarjoaa työkokemusta sekä valmiuksia jatko-opintoihin.

Koulutuksen aikana opiskelija suorittaa ammatillisen tutkinnon osan omiin suunnitelmiinsa sopivalta alalta. Suurin osa kevään ryhmästä suoritti koulutuksensa liiketalouden alalla. Osatutkintoja suoritettiin myös turvallisuus-, sähkö- sekä sosiaali- ja terveysalalta. Tavoitteena on tulevaisuudensuunnitelmien selkiytyminen sekä jatko-opintopaikkaan vaadittavien valmiuksien lisääminen.

Koulutus sai opiskelijoilta runsaasti positiivista palautetta.

-Sain koulutuksesta apua jatkovalintoihin. Koulutus lisäsi tietoa ja kasvatti motivaatiota tehdä suunnitelmia. Ilman Uraboosteria en olisi hakenut kahta koulupaikkaa.

- Tutkinnon suorittaminen oli antoisaa ja itsetuntoa vahvistavaa. Epävarmuus omasta riittämättömyydestä katosi, kun huomasin tekeväni tarpeeksi. Ymmärsin, että osaan tehdä monenlaista työtä ja osaan paljon enemmän kuin uskoin.

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Uraboosterin saama hyvä palaute ja positiiviset kokemukset mahdollistavat koulutusten jatkumisen. Seuraava TAKKin Urabooster alkaakin jo syyskuussa, ja kiinnostuneille on elokuussa tarjolla infotilaisuuksia. Jos siis korkeakoulun ovet eivät vielä tänä keväänä auenneet, on Urabooster loistava vaihtoehto välivuodelle. Syksyn alkavaan koulutukseen voi tutustua tarkemmin täällä.


Lue koko juttu täällä