Uutiset

Antti ja Airi Soljan säätiö palkitsi TAKKin opiskelijoita stipendein

Uutiset
Stipendejä sähköalan, levytyön ja hitsauksen sekä koneistuksen ja koneenasennuksen opiskelijoille.

Antti ja Airi Soljan säätiö palkitsi TAKKin opiskelijoita stipendein. Stipendit luovutettiin opiskelijoille 21.12.2020 Nirvan kampuksella pidetyssä tilaisuudessa.

Sähköalalta palkittiin opiskelija Aleksi Sillanpää. Kouluttaja Rami Salonen perusteli valintaa näin: ”Hän on  ahkera ja hyvin käyttäytyvä opiskelija, joka osaa tehdä työtä itsenäisesti ja yhteistyössä muiden kanssa. Hän tekee työnsä vastuullisesti ja laadukkaasti aina loppuun asti.”

Levytyön ja hitsauksen alalla stipendit menivät opiskelijoille Anni Turunen ja Susanna Jokila. Kouluttaja Kyösti Kiiski perusteli valintaa näin: ”Motivoituneita, oppivat todella nopeasti, suorittaneet asiakastöitä työn laadun ollessa hyvä, innostavat muita opiskelijoita, esimerkillisiä ja ovat hyviä asiakaspalvelijoita”. Turusesta ja Jokilasta saatiin hyvää palautetta sekä ulkopuolisilta asiakkailta että muilta opiskelijoilta.
 
Koneistus ja koneasennuksen opiskelijat Hamza Yassin ja Taru Lehtonen. Kouluttaja Jarkko Kortehisto luonnehti Yassinia ja lehtosta näin: ”Motivoituneita oppimaan, ei poissaoloja, työn laatu hyvää, osaavat tarkastella kriittisesti oman työn jälkeä, hyvä asenne ja paikalla 8-15."

TAKK onnittelee!

Antti ja Airi Soljan säätiön stipendinsaajat kouluttajineen ryhmäkuvassa

Antti ja Airi Soljan säätiön stipendinsaajat kouluttajineen ryhmäkuvassa.