Uutiset

Rekryauto etsii työntekijät työvoimapula-aloille

Uutiset
Rekrytointiongelmat haastavat pirkanmaalaisten yritysten kasvun erityisesti tekniikan aloilla. Tänä vuonna yritykset ovat panostaneet uusien osaajien löytämiseen mm. RekryKoulutusten kautta, mutta koulutuksiinkin on haaste löytää hakijoita. Työvoimapulaan haetaan nyt ratkaisua Rekryautolla.

Rekryauto lähtee konkreettisesti hakemaan työntekijät työvoimapula-aloille. Auto kulkee Pirkanmaalla tapahtumissa ja toreilla etsimässä hakijoita ja kertomassa avoimista työmahdollisuuksista ja koulutuksista. Pirkanmaan ulkopuolelle auto suuntaa kutsumaan takaisin paluumuuttajia ja löytämään uusia pirkanmaalaisia.

- Tampereen seutu on vetovoimaisuudessaan ylivoimainen ja uskomme tavoittavamme erityisesti Pirkanmaalle paluumuutosta haaveilevia työntekijöitä, toteaa TAKKin rehtori Teppo Tapani.

- Meille tulee yrityksistä koko ajan enemmän viestiä, että töille ei löydy osaavia tekijöitä eikä avoimia paikkoja saada täytettyä, kertoo toimitusjohtaja Nina Koskinen Alen Consulting Oy:ltä, jossa idea Rekryautosta syntyi.

- Tavoitteena on palvella yrityksiä löytämään tarvitsemansa osaajat.

Rekryauto on Alen Consulting Oy:n ja TAKKin yhteinen. Auton toiminnasta käytännössä vastaa uraohjaaja Pertti Nurmi Alen Consulting Oy:ltä. Mukana on tilanteen mukaan asiantuntijoita mm. rekrytoivista yrityksistä, oppilaitoksista sekä työ- ja elinkeinohallinnosta.


Rekryauton starttitapahtuma järjestetään Loistoduuniin-rekrytointitapahtuman yhteydessä to 4.10.2018 klo 12.45 TAKKissa (Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere).

Tervetuloa tutustumaan!

Rekryauto etsii työntekijät työvoimapula-aloille.

Rekryauto etsii työntekijät työvoimapula-aloille.