Kone- ja metallitekniikka

Kone- ja metallitekniikka

TAKKista lähtee maailmalle teräksisiä metallimiehiä ja -naisia. Koneenasentajat ovat kysyttyjä osaajia teollisuuden palveluksessa koti- ja ulkomailla.

Kone- ja metallitekniikan koulutus

Koneenasennuksen, koneistuksen, hitsauksen ja levytöiden ammattilaisia

Opetamme sinut manuaali- tai CNC-koneistuksen, hitsauksen, levytöiden tai koneenasennus- ja kunnossapitotöiden ammattilaiseksi. Päätä kuinka hyväksi haluat, me opetamme taidot sinulle.

Koneenasennus- ja kunnossapitotyöt vievät sinut metalli-, paperi-, prosessi- tai elintarviketeollisuuden työympäristöihin. Koneenasentajan osaamisella voit sijoittua teollisuuteen vaativien ja teknisten liikkuvien koneiden ja laitteiden kokoonpanoon ja huoltoon.

Metallialaa opiskellaan TAKKissa konemäärältään Suomen suurimassa metallitöiden työhallissa. Ammattitaitoisten kouluttajien luotsauksessa tehdään oikeita töitä oikeilla koneilla. Hitsauskoulutuksen modernit hitsauspisteet sekä uudenaikaiset levyntyöstökoneet takaavat, että pääset hiomaan taitosi huippuunsa parhaassa mahdollisessa ympäristössä. Pätevyystodistuksemme hyväksytään maailmanlaajuisesti. Metalliala tarjoaa mahdollisuuksia tekijöille, jotka haluavat nähdä kättensä jäljet välittömästi.

TAKKin kouluttajat toimivat painelaitedirektiivin (PED 2014/68/EU) mukaisissa hitsaajan pätevyyskokeissa pätevöintilaitos PäteWin Oy:n sopimusvalvojina.

Lisätietoja kone- ja metallitekniikan koulutuksista ja opiskelijatöistä