Puhdistus- ja kotityöpalvelualan koulutukset

Puhtaus-, kotityö- ja välinehuoltopalvelut

Puhtaus- ja kotityöpalvelujen sekä välinehuollon ammattilaiset huolehtivat mm. puhtaudesta ja infektioiden torjunnasta monenlaisissa toimintaympäristöissä. Alan ammattilaisille riittää töitä nyt ja tulevaisuudessa.

Puhdistus- ja kotityöpalvelualan koulutukset

Laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja on puhdistuspalveluiden ammattilainen, joka toimii yksityisen sektorin lisäksi kuntien ja teollisuuden puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen toimintaympäristöissä.

Kotityöpalvelujen ammattilaiselta ja henkilökohtaiselta avustajalta hoituvat siivous, ruoka, vaatehuolto ja muut kodin palvelut sujuvasti, ja asiakkaalle jää enemmän aikaa arkeen.

Välinehuoltajan työ on infektioiden torjunnan leviämistä ehkäisevää välillistä hoitotyötä.

Alan työympäristöt kehittyvät ja tehtävät monipuolistuvat – vastaamme haasteisiin yhdistämällä eri alojen opintoja joustavasti moniammatillisiksi tutkinnoiksi. Osatutkinnot oppisopimuksella ovat joustava tapa lisätä kohdennetusti osaamista.

Asiakaspalvelu- ja työyhteisövalmennuksilla kehitämme yhdessä koko työyhteisöä. Tuloksena on asiakaspalvelutaitoisia ammattilaisia, jotka hallitsevat sekä kokonaisuuden että erityisosaamista vaativat tehtävät.

Järvilahti Eija
koulutuspäällikkö
Puh. +358 44 7906 305
eija.jarvilahti@takk.fi

Lähetä viesti
Aro Maiju
kouluttaja/koulutustarkastaja
Puh. +358 44 7906 411
maiju.aro@takk.fi

Lähetä viesti