Sisustusala koulutus

Sisustaminen ja pintakäsittely

Sisustusalan koulutuksissa voit suuntautua joko sisustusremontointiin, sisustusmyyjäksi tai sisustusstailaukseen. Pintakäsittelyalalta valmistuu rakennusmaalareita.

Sisustusalan koulutukset

Sisustusalan opiskelu tukee niin asuntoja myyntikuntoon stailaavan kiinteistövälittäjän kuin sisustuspalveluita myyvän yrittäjän tai sisustusasioihin törmäävän myyjän tai remontoijan toimintaa.

Sisustusremontoijankoulutus soveltuu sisustusremontteja tekeville maalareille, kirvesmiehille, kalusteasentajille, laatoittajille, sisustusverhoilijoille jne.

Sisustusmyyjänkoulutuksessa painotetaan alan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä, esim. asiakkaan opastamista uuden ilmeen suunnittelussa tai työvaiheiden rakennusteknisissä asioissa. Myyntituotteina voivat olla sisustus- ja rakennusmateriaalit, esineet ja kalusteet.

Sisustusstailaajankoulutus tarjoaa alan ammattilaisille menetelmiä sisustussuunnitteluun lähtien alan perusteista, kuten ideoiden myyntitilanteesta ja tarjouksen esittelystä.

Pintakäsittelyn koulutuksesta valmistuvat maalarit työskentelevät sisällä ja ulkona. He jättävät kättensä jäljen näkyviin uudis-, korjaus- ja entisöintikohteissa. Työpaikat ovat maalaus- ja rakennusliikkeissä sekä remonttiyrityksissä. Osa ryhtyy valmistuttuaan alan yrittäjiksi.

Koulutuksessamme painotetaan työelämäosaamista. Suurin osa opiskelusta tapahtuu työsalissa tai maalaustyömailla. Maailmalle lähtee ammattilaisia, joilla on jo käytännön kokemusta.

Sillman Pirjo
kouluttaja/koulutussuunnittelija
Puh. +358 44 7906 333
pirjo.sillman@takk.fi

Lähetä viesti
Uusitalo Marko
koulutuspäällikkö
Puh. +358 44 7906 330
marko.uusitalo@takk.fi

Lähetä viesti
Rakennus- ja sisustusalan opiskelijatyöt

Talonrakentaminen, muuraus, pintakäsittely ja sisustus. Lue lisää!