Tavoite

Koulutus järjestetään puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammatin monipuolisiin työtehtäviin suuntautuen. Koulutus kestää 1-4 kuukautta aiempaan osaamiseesi pohjautuen. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa yksi tutkinnon osa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkinnosta. Koulutuksen aikana ja päätteeksi ensisijainen tavoite on työllistyminen ja uuden urapolun luominen.

Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-palveluiden asiakkaille, yli 20-vuotiaille henkilöille joilla on koulutustarve. Valittavan henkilön tulee olla perusterve sekä omata perus suomenkielentaito. Työajat ovat vaihtelevia ja joissakin työkohteissa vaaditaan valmius kaksivuorotyöhön. Puhtauspalveluala mahdollistaa omaan elämäntilanteeseen sopivan työajan ja paikan.

 

Kohderyhmä

  • HH-kiinteistöpalvelut Oy on Tampereen seudulla toimiva yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Yrityksellä on 48 vuoden kokemus kiinteistö ja siivouspalvelualalta. HH:lla työskentelee noin 270 henkilöä. Nyt haemme uusiksi työkavereiksi liikkuvasta siivoustyöstä kiinnostuneita henkilöitä. Kohteemme ovat Tampereen kaupungin alueella, mutta myös ympäristökunnissa Nokialla, Ylöjärvellä, Kangasalalla, Lempäälässä ja Pirkkalassa. Olemme keskittyneet asuinkiinteistöjen siivoukseen, mutta tuotamme palveluja myös toimistoihin, korjaamoihin, palvelutaloihin, liikekiinteistöihin ja oppilaitoksiin.

Sisältö

Osaajaksi puhdistuspalvelualalle 1-4 kuukaudessa yritykseen työllistyen
Koulutuksessa teet työtä työpaikkaohjaajan ohjauksessa kohti itsenäistä työskentelyä. Työnantajat solmivat hyvin suoritetun koulutuksen päätteeksi työntekijöiden kanssa oppisopimuksen. Tuleva työpaikkasi voi olla toimisto-, hotelli-, tehdas-, terveydenhuollon pisteet, koulu- tai päiväkotikohteet, palvelutalot, rakennus tai muu erityissiivouskohde.

Ajankohta

17.05.2021—03.09.2021

Paikka

Kurssikeskuksenkatu 11, 33100 Tampere

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Mikäli opiskelijan tarvitsee suorittaa jokin ammattipätevyyskortti, esim. työturvallisuuskortti tai hygieniapassi, niin opiskelija maksaa itse korttimaksun (10 €/kpl).

Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. 
Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta: 
http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/tyovoimakoulutus/haku_ja_valinta/.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella: www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Hakeutuminen

Hakuaika: 11.02.2021—02.05.2021

 

Koulutus alkavaa: 17.5.2021.

Koulutustunnus 695992, hakemukselle pääset tästä

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.. Merkitse hakemuksen perusteluihin selkeästi se työnantaja, josta olet kiinnostunut. Opiskelijavalinta tehdään hakemuksessa annettujen tietojen pohjalta, joten täytäthän hakemuksen huolellisesti ja anna tietoja kattavasti. Erityisesti omat perustelut koulutukseen hakeutumiselle ovat tärkeitä. Jos olet hakenut samaan aikaan myös muihin työvoimakoulutuksiin, merkitse koulutukset tärkeysjärjestykseen.

Haku päättyy: 2.5.2021

Haastattelut 10.5.2021

Seuraa hakemuksesti tilannetta Oma asiointi palvelussa, osoitteessa www.te-palvelut.fi.

 

 

Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutuspäällikkö Eija Järvilahti, puh. 044 790 6305, eija.jarvilahti@takk.fi.
- Pirkanmaan TE-toimisto, asiantuntija Janne Virtala, janne.virtala@te-toimisto.fi