Jenna keroo kokemuksiaan koulutukseta:
"Lähdin mukaan Voimian rekrytoivaan koulutukseen syksyllä 2018, koska työskentely keittiössä kiinnosti minua. Aiempaa kokemusta minulla ei siitä ollut, mutta tämä oli hyvä tapa päästä kokeilemaan alaa. Opiskeluun kuuluvina työssäoppimispäivinä minut otettiin päiväkodissa ilolla vastaan ja pääsin siellä opettelemaan työtä käytännössä. Rekrytoivan koulutuksen jälkeen jatkoin opintoja Voimialla oppisopimuksella ja nyt minulla onkin jo vakituinen työpaikka palvelutyöntekijänä. Vakituisen työn löytäminen ja uuden oppiminen ovatkin olleet rekrytoivan koulutuksen parasta antia!"

-Jenna, rekrytoivan koulutuksen kautta Voimialle tiensä löytänyt palvelutyöntekijä

Järjestämme nyt rekrytoivan koulutuksen uudestaan, joten sinullakin on mahdollisuus hakea mukaan! Pirkanmaan TE -toimisto järjestää koulutuksen yhteistyössä Pirkanmaan Voimia Oy:n ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:in kanssa.

INFOTILAISUUS

Tule kuulemaan lisää koulutuksesta 1.10.2020 klo 14-15 Voimialle osoitteessa Naulakatu 2, 33100 Tampere!

Kohderyhmä

Kouluttaudu ja työllisty palvelutyöntekijäksi Pirkanmaan Voimialle on rekrytoiva koulutus, jonka kautta haetaan monipalveluosaajia tamperelaisiin päiväkoteihin ja kouluihin. Koulutus on tarkoitettu ateria -ja puhtauspalvelualasta kiinnostuneille työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille. Sinulla voi olla jo kokemusta tai koulutusta alalta tai suunnittelet alanvaihtoa. Tärkeintä on se, että sinulta löytyy intoa uuden oppimiseen ja olet kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä. 

Palvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu esimerkiksi avustavia keittiötehtäviä, asiakaspalvelua, siivousta ja astiahuoltoa. Työskentelyajat ovat arkipäivisin klo 7-18 välillä. 

Sisältö

Rekrytoiva koulutus antaa osallistujille perustiedot ateria -ja puhtauspalvelualoista. Rekrytoivan koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa oppimista työsuhteessa oppisopimuksella.

Koulutuksen aikana suoritetaan Ravintola -ja catering -alan perustutkinnon osa:

  • Ravitsemuspalveluissa toimiminen.

Koulutus on pääasiallisesti työssäoppimista kouluissa ja päiväkodeissa. Kouluttajana toimii Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK. Opetus järjestetään suomeksi. Laki edellyttää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä ja koulutukseen valituilta vaaditaan rikostaustaote.

Ajankohta
Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Opiskelija maksaa itse opiskelun aikana suoritettavan hygieniapassin (10 €).

Hakeutuminen
Hakuaika: 15.09.2020—08.11.2020

Työvoimakoulutukseen haetaan www.te-palvelut.fi sivujen kautta omilla pankkitunnuksilla. Koulutuksen numero on 694689, hakemukselle pääset tästä.

Alustava aikataulu:

  • Koulutuksen hakuaika päättyy 8.11.2020
  • Koulutuksen esivalinta tehdään 10.11.2020. Valintahaastattelukutsut toimitetaan tekstiviestinä tai sähköpostitse.
  • Valintahaastattelut 20.11.2020 ja 23.11.2020. Koulutukseen hyväksytyt saavat hyväksymistiedon tekstiviestinä tai sähköpostitse.
  • Koulutus alkaa 8.12.2020

Koska koulutuksen haastatteluaikataulu on nopea ja tiivis, ei haastatteluaikojen muuttaminen tai siirtäminen ole mahdollista. Koulutuksen haastattelukutsut toimitetaan tekstiviestinä tai sähköpostitse. Voit seurata hakemuksesi tilannetta reaaliaikaisesti:
www.te-palvelut.fi/ > Asioi verkossa > Henkilöasiakkaalle > Koulutushakemusteni tilanne

Lisätiedot

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen kaupungin, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, Nokian kaupungin ja Ylöjärven kaupungin omistama yhtiö. Yhtiöllä on kokonaisvastuu Tampereen kaupungin ateria- ja puhtauspalveluiden järjestämisestä monituottajamallilla sekä TAYS Keskussairaalan ja TAYS Pitkäniemen ateriapalveluiden järjestämisestä. Lue lisää: voimia.fi. 

 

LISÄTIETOJA: 
TAKK, kouluttaja Tapio Määttänen, puh. 044 7906 384, tapio.maattanen@takk.fi 

Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-puhelinpalveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702 (klo 9-16.15).