Ryhdy yrittäjäksi ja kouluttaudu kotityöpalvelualalle.

Koulutuksen aloitukset 2024: 12.2., 8.4., 19.8. ja 28.10. Opintojen kesto ja sisältö määräytyvät henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan

Kotoa on siivous- ja asiakaspalvelun vahva ammattilainen, jonka toimintakonseptin ydin on asiakaslähtöinen palvelu. Asiakkaita palvellaan yksilöllisesti, ihmisläheisesti ja ennen kaikkea vastuullisesti. Kotoa etsii toimintaansa uusia kotityöpalveluyrittäjiä.

Koulutus toteutetaan omaehtoisena koulutuksena. Jos työskentelet jo päätoimisena yrittäjänä, sinulle voidaan tehdä yrittäjän oppisopimus.

 

Tavoite

Koulutuksen avulla varmistetaan Kotoa-yrityksen kautta tapahtuvan palvelun laatu sekä annetaan riittävät valmiudet yrittäjänä toimimiselle. Koulutuksen aikana pääset tutustumaan tarkemmin Kotoa-yritykseen ja sen asiakkaisiin.

Kohderyhmä

Koulutukseen voi hakeutua yrittäjäksi aikova tai jo yrittäjänä toimiva. Kotoa yrityksen asiakkaita ovat kotitaloudet ja työtä tehdään asiakkaiden kodeissa. Työhön tarvitset oman auton ja B-ajokortin.

Toteutus

Lähiopetus TAKKin Nirvan kampuksella (Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere) ja verkossa. Työssäoppiminen tapahtuu Kotoa yrityksen kautta eri asiakaskohteissa.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kodinhuoltaja tai osia siitä. Koulutuksen tarkempi sisältö räätälöidään opiskelijan ja yrityksen tarpeiden mukaan. 

Saat Kotoa-yrityksen tuen mahdollisen yritystoimintasi aloittamiselle, sillä Kotoa sparraa kumppaniyrittäjiä ja tarjoaa heille valmiita asiakkuuksia.

Ajankohta

1.1.2024—31.12.2025

Kesto

Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, kesto 3 kuukautta – 1 vuosi.

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisätietoa omaehtoisen koulutuksen aikaisista etuuksista saat sähköpostilla opintoneuvonta@takk.fi tai puh. 044 7906 400.

Lisätietoa yrittäjän oppisopimuksesta saat TAKKin oppisopimuspalveluista: takk.fi/oppisopimus.

Hakeutuminen

Hakuaika: 20.12.2023—31.12.2024

 

It seems that You are from outside EU. Non EU-students are eligible to apply for tailor-made vocational programs. The non-EU programs are always done in collaboration with a local partner. Read more.

Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kotoa

TAKK