Vartijan koulutus (80 t) antaa mahdollisuuden toimia vakituisena vartijana. Lopullisen hyväksynnän vartijana toimimiseen antaa poliisi.

Koulutuksen jälkeen voi anoa 5 vuotta voimassa olevaa vartijakorttia poliisilta.

Kenelle vartijan koulutus (80 t) sopii?

Vartijan koulutus (80 t) on jatkokurssi Väliaikaisen vartijan koulutukselle (40 t). Myös ennen vuotta 2017 suoritettu vartijan työn perusteet -kurssi hyväksytään.

Vartijan koulutus (80 t) soveltuu erinomaisesti yksityisten yritysten ja julkishallinnon palveluksessa oleville vartiointityötä tekeville tai alalle aikoville henkilöille sekä reseptionisteille ja vahtimestareille.

Hakijoilta edellytetään nuhteetonta taustaa. Tähänkoulutukseen liittyy terveydentilavaatimuksia, jotka voivat olla opiskelijaksi ottamisen esteenä. Lue lisää: SORA-tiedote opiskelijoille.

Vartijan koulutuksen sisältö

  • Vartijan koulutus
  • Pelastustoiminta
  • Toiminta eri vartiointimuodoissa
  • Teknisten turvallisuusjärjestelmien käyttö
  • Tilannehallinta
  • Järjestyksenvalvonta
  • Kaupan turvallisuustoiminta.

Nimi Ala Tyyppi Ajankohta
Vartijan koulutus 80 h Turvallisuus Testit, kortit, sertifikaatit 04.05.2020—15.05.2020

Jatkokurssi Väliaikaisen vartijan koulutukselle. Koulutukseen saapuessa esitettävä todistus suoritetusta Väliaikaisen vartijan koulutuksesta.

Tavoite

Kurssin suorittaminen hyväksytysti antaa mahdollisuuden toimia ns. vakituisena vartijana 5 vuoden ajan.
Lopullisen hyväksynnän vartijana toimimiseen antaa poliisi.

Kohderyhmä

Vartijan koulutus on suunnattu Sinulle, joka olet jo suorittanut Väliaikaisen vartijan koulutuksen (40 h). Todistus koulutuksesta, tai väliaikainen vartijakortti, on oltava mukana ensimmäisenä kurssipäivänä. Tähän tutkintoon liittyy tutkintokohtaisia terveydentilavaatimuksia, jotka voivat olla opiskelijaksi ottamisen esteenä. Tutustu terveydentilavaatimuksiin ennen hakemuksen jättämistä: 

SORA -tiedotehttps://www.oph.fi/download/190862_Tutkintokohtaiset_terveydentilavaatimukset_ammatillisessa_koulutuksessa_OPH-.pdf


Koulutus soveltuu erinomaisesti myös yksityisten yritysten ja julkishallinnon palveluksessa oleville vartiointityötä tekeville tai alalle aikoville henkilöille sekä receptionisteille ja vahtimestareille.
Hakijoilta edellytetään nuhteetonta taustaa.

Paikka

TAKK Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere

Hinta

310 euroa (sis. alv 24 %)

 

Hakeutuminen
Hakuaika: 14.11.2019—24.04.2020

Koulutukseen hakeudutaan oheisella verkkohakulomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse noin viikko ennen koulutuksen alkua.

Hakulomakkeeseen
Lisätiedot

 

Kouluttaja Juha Piilinen, puh. 044 790 6659
Koulutussuunnittelija Jukka Mertaniemi, puh. 044 790 6302
Koulutussihteeri Maiju Aro puh. 044 790 6348


sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

 

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, veloitamme koko hinnan.