Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa kaasusumutinkoulutus.

Kohderyhmä

Vartijat ja järjestyksenvalvojat, jotka ovat suorittaneet fyysisen voimankäytön perusteet. Todistus suoritetusta fyysisen voimankäytön perusteista oltava mukana koulutukseen saapuessa.

Ajankohta

5.11.2024 08:30 - 16:00

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, 33820 Tampere

Hinta

Osallistumismaksu 120 €

120€, hintaan sisältyy alv 24 %.
Verkkomaksu/laskutus koulutuspäivän jälkeen. Huolehdithan, että yrityslaskutuksessa sinulla on tiedossasi yrityksen virallinen nimi, laskutusosoite (ensisijaisesti sähköinen) ja Y-tunnus.
Koulutus on mahdollista järjestää myös asiakkaan tiloissa. Koulutuksen hinta ja ajankohta sovitaan erikseen kouluttaja Jukka Mertaniemen kanssa p. 044 790 6302.

Hakeutuminen

Hakuaika: 1.6.2024—28.10.2024

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

It seems that You are from outside EU. Non EU-students are eligible to apply for tailor-made vocational programs. The non-EU programs are always done in collaboration with a local partner. Read more.

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Veikko Uosukainen, puh. 044 7906 193
Sihteeri Susanna Palomäki, puh. 044 7906 222
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista hyvitämme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, emme hyvitä maksua.
Mikäli koulutus peruuntuu tai keskeytyy oppilaitoksesta aiheutuvasta syystä, palautetaan kaikki maksut täysimääräisinä. Oppilaitos ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista. Koulutuksen peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.